Dagens Horoskop: Onsdag 26. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har fått et spørsmål du har valgt å ikke svare på fordi du er usikker på hva du skal gjøre. Det er noe du har lyst til å delta på, men du vet ikke helt om tiden strekker til. I løpet av ettermiddagen dukker det opp et forslag som faktisk kan løse ditt dilemma.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir veldig stressende for din del. Det er så mye du skal rekke både hjemme og på jobb. Du føler en frustrasjon over at ting ikke helt går som du vil. Iblant føles det som om du tar et steg frem og to tilbake.

Tvillingene 21/5-20/6

Å delta eller ikke delta, det er spørsmålet du stiller deg idag. Du har lyst til å være med på noe, samtidig som du ikke vil bli oppfattet feil om du gjør det og det tror du at det finnes en risiko for at du blir. Slapp av og by på deg selv.

Krepsen 21/6-22/7

Idag får du sjansen til å være veldig impulsiv og det liker du. Du liker best når det skjer ting som ikke er bestemt i forveien. Idag rekker du også å bruke penger på en rekke unødvendige ting.

Løven 23/7-22/8

Det finnes ingen grenser for din varme idag. Du er herligheten selv. Idag fanger du oppmerksomheten hos en person som ikke har lagt merke til deg på denne måten tidligere.

Jomfruen 23/8-22/9

Å ha bestemte meninger er bra, ihvertfall til en viss grad, men sørg bare for at det ikke blir for mye av det gode. Iblant er det bra å inngå kompromisser også. Jordtegn er kjente for å være ekstremt sta og egne.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes mange kolleger som vil samarbeide med deg fordi du er så bra på å inngå kompromiss. Kompromisser er bra så lenge det ikke ikke går utover det du synes er viktig. Kvelden handler om å være fornuftig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en kreativitet i tegnet ditt som vokser seg sterkere og sterkere for hver dag som går. Du er en person som liker å uttrykke deg kunstnerisk og nå har du funnet en måte å få utløp for den siden av personligheten din.

Skytten 22/11-21/12

Du og din partner er litt uenige akkurat nå. Du vil ta det med ro og bare slappe av mens partneren din vil gjøre ting. Her gjelder det å finne et kompromiss mellom hvile og å være aktiv. Det viktigste er at begge aksepterer at det blir litt av hvert.

Steinbukken 22/12-19/1

Finnes det en mulighet for å utvikle en relasjon, så skal du gjøre det idag. Dette kan komme til å bli en venn du kan ha for resten av livet. Denne personen kan være like distansert som du kan være, så her gjelder det at begge parter byr på seg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en skarp tunge og er i dårlig humør idag. Du føler deg utilstrekkelig når det gjelder en ung slektnings behov og da går din irritasjon utover dine kolleger og venner istedenfor.

Fiskene 19/2-20/3

Noen ganger gjelder det å stå imot og ikke bare gi etter for din venns meninger. Risikoen er stor for at dere glir fra hverandre om du hele tiden føler på at det er du som må vike og han/hun som alltid får viljen sin. Tenk at et visst ansvar ligger hos deg.

Powered by Labrador CMS