Dagens Horoskop: Onsdag 26. Februar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en del å gjøre denne onsdagen og mye av grunnen til dette, er fordi du har utsatt ting til siste minutt. Du er veldig god på å presse en deadline så langt det lar seg gjøre. Kvelden handler om vennskap.

Tyren 20/4-20/5

Denne onsdagen får du inspirasjon både på jobb og i hjemmet. Det blir en kreativ og familiekjær dag hvor du diskuterer, utvikler og gjennomfører ulike prosjekter. I løpet av dagen kan du få en genial idé som du ikke bør ignorere.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vet at du må være litt på hugget om du skal rekke alt du vil i dag. Det kommer ikke til å være lett å få satt sammen så mange prosjekter, så det gjelder å disponere tiden sin riktig. I løpet av dagen kan en diskusjon med en sjef gi et uventet resultat.

Krepsen 21/6-22/7

Du vll ha et svar, men du er redd for å stille for mange spørsmål. Du prøver å lese mellom linjene, men det er ikke så lett. I løpet av dagen får en venn et tips om en morsom aktivitet som dere kan dele senere i uken.

Løven 23/7-22/8

Dette er din tid. Du har lykkes med å komme en person nærmere de siste dagene og du gjør alt for at vennskapet deres skal vokse seg stabilt. Han/hun kan være litt sky og unngå store selskap, så det blir en utfordring å lokke denne personen ut av komfortsonen.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen i dag handler om planlegging. Du pleier å være ganske så strukturert, og det beviser du virkelig i dag. I løpet av dagen letter en kollega opp stemningen med sin sjarm og humor.

Vekten 23/9-22/10

I dag vegrer du å ta til deg den kritikken du får. Du pleier sjeldent være så sta, men i dag føler du et behov for å få si hva du mener og tenker. Kvelden handler om å respektere andre personers følelser.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gir opp og vedkjenner med deg selv at du har tatt feil. Skorpioner er veldig stolte av natur og har vanskelig for å innrømme feil. I løpet av ettermiddagen får du ros fra en sjef og det føles godt.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å våke over sine egne interesser og ikke la andre overkjøre deg. Den siste tiden har du viket mye for andre. Du vil ikke skape unødvendige diskusjoner og krangler i forholdet, derfor har du ikke stått opp for deg selv. Og det må du gjøre noe med.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir koselig og passe sosial. Du utvikler smaken din både når det gjelder klær, innredning og mat. I løpet av dagen får du mulighet for å påvirke et innkjøp av varer til jobb, og du føler at du synes det er gøy å bestemme. Om kvelden treffer du noen du har en flørt med.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir skuffet over en kollega som ikke stiller opp for deg, etter alt du har gjort for denne personen. Du innser at dette er en person som gjerne tar i mot hjelp fra andre, men som ikke tilbyr seg å hjelpe når det er behov for det.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en rolig og harmonisk onsdag hvor du har fokus på detaljer. Du vil overraske en venn og du vet hva du skal gjøre for at denne personen skal bli veldig glad. I løpet av dagen får du nyheter som har med jobb å gjøre.

Powered by Labrador CMS