Dagens Horoskop: Onsdag 26. August

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vet at dagens forhold ikke er ultimate, men du må allikevel prøve å gjøre det beste ut av situasjonen. Det meste handler om innstilling og om å anpasse seg noe du pleier å være bra på. I løpet av kvelden skjer det noe gøy.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir informativ og hendelsesrik. Du innser at du plutselig har fått en deadline å forholde deg til, og nå gjelder det å gjøre det beste ut av situasjonen. I løpet av ettermiddagen får du sjansen til å gjøre noe bare for deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vet at det er lett å tenke feil når man stresser, men allikevel kan du ikke la være å hele tiden øke tempoet. Du kommer ikke til å bli ferdig fortere bare for at du jobber fortere. Risikoen for feil øker når du slurver og da kan det hende du må gjøre alt på nytt igjen.

Krepsen 21/6-22/7

I dag blir du uvenner med en av dine eldste venner. Egentlig handler det om små bagateller, men alt eskalerer og risikoen er stor for at dere sårer hverandre ved å si slemme ting til hverandre, som dere egentlig ikke mener.

Løven 23/7-22/8

Du er inne i en periode der mye skjer både på jobb og privat. Legg til lite søvn og dårlige matvaner, så skjønner du at risikoen er stor for at det blir litt vel mye fremover. Akkurat nå håndterer du stress veldig dårlig og du har altfor mye planlagt når du endelig har fri.

Jomfruen 23/8-22/9

Du må ikke bli urolig over en venn og hans/hennes måte å jobbe på. Du må ha tiltro til at det finnes andre metoder å ro et prosjekt i land på. Iblant kan du være litt firkantet i din måte å tenke på, noe du får erfare i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du er på hugget denne onsdagen og kaster deg over de tøffeste oppgavene uten å blunke. Sjefen din blir overrasket over din positive innstilling og arbeidsvillighet. I dag er en dag der du imponerer dine omgivelser.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være effektiv uten å stresse. Det blir en fin balansegang mellom å være driftig og å beholde roen. I løpet av dagen møter du en person som imponerer deg med sine ideer.

Skytten 22/11-21/12

Du er i et strålende humør denne onsdagen. Du har levert over all forventning og sjefene dine er positivt overrasket. Du vet du er flink, men det er sjeldent du viser hvor effektiv du kan være når du først setter den siden til.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir ganske stille og rolig. Du jobber mye for deg selv, men da slipper du også å samarbeide andre, noe som gjør ting mye enklere. I løpet av dagen får du en positiv beskjed som kommer til å gi deg masse ekstra energi.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet at du har gjort en feil, men du har vanskelig for å innrømme det. Du prøver å bortforklare det hele, noe som bare forverrer ting. Iblant er det best å svelge stoltheten og innrømme at man har gjort feil.

Fiskene 19/2-20/3

Du fisker etter litt feedback på et prosjekt du har påbegynt, men av en eller annen grunn, vil ikke sjefen din si sin mening om akkurat dette. Kanskje er det fordi han/hun vil at du skal bli mer selvstendig og ha tiltro til deg selv.

Powered by Labrador CMS