Dagens Horoskop: Onsdag 25. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes begrensninger i tegnet ditt i dag, så ikke press deg selv for hardt. Prøv å ta små steg og hold et jevnt tempo, uten å sette for mye press på deg selv. På jobb har du en venn som alltid finnes der for deg, selv om dere ikke omgås hele tiden. Han/hun kan være din bærebjelke i dag.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir harmonisk og litt presset på en og samme tid. Det er mye du skal rekke, så det gjelder å fokusere på de riktige tingene. I løpet av dagen møter du en person som får deg til å fundere over et tilbud som både kan virke litt skremmende, men også veldig fristende på en og samme tid.

Tvillingene 21/5-20/6

Du dras inn i en rekke løgner i dag, men vet ikke hvordan du skal finne ut av alt sammen. Det begynner som en uskyldig bortforklaring for noe du vil unngå å gjøre og som du unnskylder med en hvit løgn, men som igjen fører til flere løgner og slik hoper det seg opp.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir intensiv, morsom og leken. Du får utløp for dine kreative sider og du føler at du virkelig vokser med alt ansvaret du har. I løpet av dagen prøver du å få en venn til å gjengjelde en tjeneste han/hun skylder deg.

Løven 23/7-22/8

Du vet at du må være forsiktig med visse mennesker. Det er ikke bra for deg, men du kan allikevel ikke hjelpe for å dras mot disse personene. Det er noe lokkende med ting som er en smule tabu. Kvelden handler om å ta en pause fra hverdagen.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir intensiv, men på en bra måte. Du har mye å gjøre og det gjelder å planlegge tiden sin riktig. I løpet av dagen får du mulighet for å treffe en person som ikke bare inspirer deg, han/hun får deg også til å se muligheter og styrker din selvtillit.

Vekten 23/9-22/10

Du har godt av å kunne uttrykke deg selv på en kunstnerlig måte og det får du mulighet for i dag. Det blir en inspirerende reise både frem og tilbake i tid, hvor du utforsker nye muligheter og fristende valg. Kvelden blir rolig og harmonisk. Du omgås gjerne familien din.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er mye du vil ha sagt, men du vet ikke hvordan du skal få frem ordene på en riktig måte. Du har lyst til å kunne gi vennen din kritikk, men på en konstruktiv måte som ikke gir denne personen dårligere selvtillit. Her gjelder det å veie sine ord med omhu.

Skytten 22/11-21/12

Du har mye å fundere over, så derfor gjelder det å unne seg tid for seg selv. Skytten er sosial av natur og prøver seg gjerne i større bekjentskapskretser, men akkurat nå hadde du hatt godt av å tilbringe litt tid alene.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir morsom og litt utfordrende. Du får testet både intelligensen og dine verbale kunnskaper i dag. Det finnes en person som synes det er gøy å gjøre deg irritert og vet akkurat hvilke knapper den skal trykke på for å gjøre deg rasende. Vanligvis holder du en lav profil, men ikke i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en plan, men for at denne planen skal fungere, må du prøve å tenke flere steg fremover. Det handler om taktikk, å bygge selvtillit og om å tenke positivt. I løpet av onsdagen får du en unik mulighet til å teste ut noe nytt.

Fiskene 19/2-20/3

Du er bestemt, men ikke på en negativ måte, tvert imot har de siste månedenes erfaring gjort deg mer bevisst på hvem du er og hva du vil være. Du savner en person som pleide å utfordre deg. Han/hun løfter deg til et nytt nivå. Kanskje er det på tide å ta opp kontakten igjen?

Powered by Labrador CMS