Dagens horoskop: onsdag 25. november

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har ingenting å si til en venn som har oppført seg ille. Han/hun har bedt om unnskyldning, men det denne personen har gjort, kommer til å ta tid å smelte inn. Kjenner denne personen deg godt, vet han/hun at det beste nå er å gi deg tid.

Tyren 20/4-20/5

Denne onsdagen har du en del ulike prosjekter på gang, både på jobb og i hjemmet. I dag er nemlig starten på en spennende reise, som er både nervepirrende og stimulerende på en og samme tid. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en del ting du har glemt, og det kommer du til å bli bevisst på i dag. Problemer er at det finnes en person som opptar mye av tankene dine og det gjør at du har vanskelig for å fokusere på jobb. Tankene dine glir hele tiden av sted.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en intressant onsdag, som handler om antagelser og om å ta feil. I løpet av dagen får du erfare at din sannhet, nødvendigvis ikke er din venns sannhet. Iblant har man ulike oppfatninger, og slik er tilfellet i denne saken.

Løven 23/7-22/8

Du har en del spørsmål, men du vet ikke hvordan du skal stille de uten å virke anklagende eller skuffet. Det handler om hvordan du framstiller spørsmålene dine. Prøv å være åpen for de svarene du får, og ta et steg tilbake om du merker at vennen din føler seg anklagd.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du veldig trøtt. Det har vært mye den siste tiden og tankene surrer rundt i hodet på deg om nettene, og gjør at det er vanskelig å falle til ro. Prøv med ulike avslappningsmetoder og rens opp i tankene innen du legger deg. En gladnyhet pigger opp novembermørket.

Vekten 23/9-22/10

Du har veldig sterke meninger akkurat nå og det er bra å si hva du mener, men vær litt forsiktig med hvordan du sier det. Det kan nemlig virke dømmende ovenfor andre som ikke mener som deg. Vis at du brenner for dine ideer, men at det nødvendigvis ikke innebærer at andre ideer er dårligere.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne onsdagen prøver du å diskutere med en person som kan være veldig sta. Du vet at han/hun er i ferd med å gjøre en stor feil, men han/hun nekter å lytte til dine advarsler. Iblant må man la mennesker få begå feil for at de skal kunne lære seg neste gang.

Skytten 22/11-21/12

Denne onsdagen har du vanskelig for å slappe av. Du venter på en beskjed av noe slag, men det ser ut til å drøye innen du får vite noe. Du har virkelig ikke tålmodighet til å gå rundt og vente på en beskjed, du vil at ting skal skje nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å fokusere på jobb og om å hjelpe en kollega som har satt seg fast. Vanligvis foretrekker du å jobbe alene, men akkurat denne personen liker du og derfor velger du å hjelpe han/henne. Dette er et valg som kommer til å gagne deg fremover. Kvelden fører med seg gode nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne onsdagen har du en del prosjekter på gang og det gjelder å ha fokus. I dag har du også mulighet for å gjøre et skikkelig kupp. Det gjelder bare å ha øyne og øre på riktig sted. Kvelden handler om noe som er bra for din økonomi.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å si hva du mener og tenker akkurat nå, fordi det meste du sier, kommer ut helt feil. Det er som om hjernen og munnen din ikke helt samarbeider og at det hopper frosker ut av munnen på deg.

Powered by Labrador CMS