Dagens Horoskop Onsdag 25. Mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en veldig bra onsdag. Ingen dårlige nyheter kan ødelegge denne dagen, for du har noe helt spesielt planlagt. Du har en evne til å holde på optimismen, til tross for tøffe tider og det er en av de sidene vennene dine setter mest pris på ved deg.

Tyren 20/4-20/5

I dag er en dag fylt med små prosjekter og mange ulike unødvendige, men tidkrevende aktiviteter. Dagen handler om å vise at du kan tenke litt utenfor dine vante rammer. I løpet av ettermiddagen får du uventet skryt fra en sjef.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir irritert på en person som ikke tar situasjonen på alvor. Denne personens nonchalante oppførsel, går deg på nervene. Du setter mer pris på sunn fornuft og liker ikke ta risikoer, spesielt når det gjelder helsen din. Denne personen er helt motsatt.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir overrasket over en venn som plutselig hører fra seg og vil sees. Du har glemt hvor mye du elsker å omgås denne personen. Jobben, livet og fritidsinteresser har kommet mellom dere den siste tiden. men nå ser det ut til at omstendighetene gjør at dere får mer tid til hverandre.

Løven 23/7-22/8

I dag bestemmer du deg for å ikke la noe eller noen komme mellom deg og dine planer. Løver har en tendens til å ta dagen litt som den kommer, men når det handler om følelser, er det en helt annen sak. Løven er en jeger og det finnes en spesiell person som opptar tankene dine akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir irritert på en kollega som ikke er frisk, men som allikevel jobber. Du synes denne oppførselen er ekstremt usolidarisk. I løpet av ettermiddagen får du nyheter som har med økonomien din å gjøre. Dette kan gå utover sommeren du har planlagt, og kanskje er det på tide å legge andre planer.

Vekten 23/9-22/10

Du blir sint på en kollega som hele tiden skal konkurrere mot deg i alle mulige situasjoner. Akkurat nå vil du bare fokusere på å være effektiv, uten å hele tiden føle på press fra noen som vil være bedre enn deg i alt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å våge å stikke seg ut og å våge å være annerledes. Du pleier vanligvis ikke være redd for å synes, men den siste tiden har du vært ubekvem med å stikke deg ut fra mengden. Nå merker du at du er klar for å ta mer plass igjen.

Skytten 22/11-21/12

Du har så mye å organisere at du ikke vet hvor du skal begynne. Skytten har aldri vært bra på struktur og å måtte studere eller jobbe hjemmefra er ikke noe for deg. Det kreves mer selvdisplin enn du har. Lag en to do-liste og hold deg til den.

Steinbukken 22/12-19/1

Du synes det er litt er kjedelig å ikke kunne omgås med venner samtidig, som synes du det er deilig å få mer tid for deg selv. Onsdagen handler om et felles prosjekt i hjemmet og om en ganske så hot flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Når alle andre drar ned tempoet, øker du det med et par hakk. Du drar igang prosjekter som både har med hjemmet og jobben å gjøre. Det kan være situasjonen du er i nå som trigger deg til å ville prestere bedre.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar dagen som den kommer. Den siste tiden har du tatt deg selv i å savne visse personer. Kvelden handler om sterke følelser.

Powered by Labrador CMS