Dagens Horoskop: Onsdag 25. Desember

Slik blir din første juledag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Første juledag handler om å ta det stille og rolig. Kanskje ser du på julefilmer hele dagen, spiller spill med familien, går på kino eller leser en god bok. Dagen handler først og fremst om å hvile. Uansett om du feirer jul eller ikke, pleier du alltid være helt utslitt første juledag.

Tyren 20/4-20/5

Du har vanskelig for å koble av i dag, spesielt om det er fint vær ute. Det finnes en rastløshet i deg som gjør at du må aktivisere deg selv, til tross for at de fleste i familien din ser ut til å nøye seg med en rolig dag inne. Gode nyheter livner opp dagen din.

Tvillingene 21/5-20/6

Du prøver å fikse det siste innen du drar av sted i dag. Enten du skal på jobb, i familieselskap eller bare treffe en venn, har du mye booket inn i disse fridagene og det gjør at du ikke rekker å hvile deg så mye som du kunne ønske.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen byr på en hel del diskusjoner. Mye har å gjøre med en ferie som av en eller annen anledning blir utsatt eller kanskje ikke blir noe av i det hele tatt. Du er skuffet, men du innser også at det er slik det må bli, til tross for at noen av familiemedlemmene dine ikke er enige.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om venner heller enn familie. Dette er i dine øyne en perfekt dag å møte venner på, enten gå en tur eller feste på kvelden. Du er i et strålende humør akkurat nå og sjarmerer de fleste rundt deg. Det finnes en person du gjerne vil se i dag, og du kommer til å gjøre alt for å få det til.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir morsom, men litt annerledes. Du har ikke julerelaterte aktiviteter planlagt i dag. Om du ikke allerede befinner deg i varmere strøk, kan det se ut til at du på ettermiddagen er på en reise av noe slag, kanskje er du på vei bort fra vintermørket? Uansett hvilke planer du har, så blir det en fantastisk dag.

Veken 23/9-22/10

Du har en del ting å ordne med på morgenen, men deretter har du fri til å gjøre akkurat hva du vil uansett om det er å sitte foran TV-en eller omgås med venner. I løpet av dagen setter du stopper for et ganske stygt rykte som har med en venn å gjøre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar dagen litt som den kommer. For deg er det ekstra skjønt å kunne være litt spontan og bryte mot det hverdagslige. Har du fri, så tilbringer du gjerne dagen utendørs om været tillater det. Du har behov for frisk luft for å kunne tenke klart.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir litt stressende, men den blir allikevel koselig og sosial. Du omgås mye med familien. Du kan få de opp i halsen noen ganger, men du vil allikevel ikke endre på ting. I dag unner du deg litt egentid og skjemmer bort deg selv med en luksuriøs presang.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å kjempe mot et mål du har. Du vet at du ikke kan gi opp selv om det i perioder føles litt mye. Du er like sta som alle andre jordtegn og idag, beviser du nok en gang hvorfor du alltid når dine mål. Du kjemper langt etter at alle andre har gitt opp.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir morsom, annerledes og kreativ. Du avslutter et prosjekt og det blir mye bedre enn du hadde tenkt deg. I løpet av dagen får du høre rykter som gjør deg litt nervøs. Det viser seg å være falske rykter og når du får høre sannheten, blir du glad og overrasket.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir morsom og motiverende. Du omgås med venner og sammen oppdagere dere verden. I dag treffer du en person du ikke har vært med på lenge og du tar deg selv i å tenke hvorfor han/hun er så spesiell for deg. Denne personen utfordrer deg på en positiv måte.

Powered by Labrador CMS