Dagens Horoskop: Onsdag 24. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag går dagen i et rolig tempo på jobben, det kan også hende at du har helt fri. Det blir en fin dag, der du får sjansen til å hvile ut ordentlig. Kvelden handler om å se fremover, og våge å drømme stort.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir en blanding av aktivitet og hvile, effektivitet og passivitet. Du nyter av at du kan sove litt lenger i dag, og passer på å rydde unna ting som har blitt liggende alt for lenge. Dersom du har muligheten er du en del utendørs i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om et forbud, og hvordan du kan jobbe rundt det uten at du direkte bryte det. Du kan være ganske oppfinnsom når du vil. I dag finner du måter for å unngå å bryte reglene, samtidig som du gir deg selv rom til fri tolkning.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt skuffa i dag. Du hadde høye forventninger, men dagen lever ikke opp til dine drømmer. Mye handler om at de menneskene du vil bruke tid med i dag kanskje ikke har tid, eller rett og slett ikke er i humør til å finne på noe.

Løven 23/7-22/8

I dag driver du alle rundt deg til vanvidd. Du er i et veldig tøysete humør, og kjenner ingen grenser for hva som er passende og ikke. Kvelden handler om en hobby, en sport eller utendørsaktiviteter.

Jomfruen 23/8-22/9

Du prøver å få oversikt over alt du har lært den siste tiden. Du innser at du faktisk har lært en hel del, og at du er klar for nye utfordringer. Kvelden handler om familie og om en uenighet mellom deg og et familiemedlem.

Vekten 23/9-22/10

Du føler deg litt utenfor i dag, og det er veldig uvanlig for den sosiale og populære Vekten. Vanligvis pleier du å få venner eller bekjente i stort sett alle sammenhenger, men i dag klikker du ikke med noen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har et ønske om å forandre noe i din hverdag, men for at det skal skje så må du ha med deg flere på laget. Dette er ikke noe du kan få til alene. Uansett om hele familien din, noen venner eller kolleger er innblandet, så har du behov for deres støtte.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske hard når du dømmer en annen persons agenda. Dersom du tenker deg om, så innser du at du kanskje hadde gjort akkurat det samme dersom du hadde samme valg. Kvelden handler om en vilje til bevege seg fremover.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt piggere i dag, og tar fatt på alle oppgaver med fornyet energi. Det finnes et driv og en vilje hos deg som imponerer dine sjefer. I dag får du høre noe som gjør deg veldig stolt og glad. Det handler om en person som beundrer dine fremskritt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske nidkjær i dag, og det gjør din kollega helt matt. Denne personen forstår ikke hvordan du orker å holde på som du gjør. Hemmeligheten bak denne energien er at du sørger for å hvile ut mellom slagene. Kvelden handler om å planlegge sommeren.

Fiskene 19/2-20/3

Du er sint og skuffet over en person som ikke lytter til deg. Denne personen har gjentatte ganger totalt ignorert rådene du har gitt. I smug blir du nesten glad når han/hun skyter seg i foten. Selv om du ikke sier "hva var det jeg sa" så tenker du det, igjen og igjen.

Powered by Labrador CMS