Dagens Horoskop: Onsdag 24. Juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av onsdagen får du høre noe som er litt skremmende, men allikevel hysterisk morsomt på en og samme tid. Dette er en hemmelighet som blir vanskelig å holde for seg selv, den er nemlig ekstremt underholdende å dele med andre.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir litt roligere. Du fokuserer på ting som har med familien eller hjemmet å gjøre. Noen mindre, egne prosjekter får fritt spillerom denne ettermiddagen. Dette er dagen hvor du planlegger en delvis ny start på livet ditt som kommer til å begynne rett etter sommeren.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er urolig på vegne av en slektning. Han/hun oppfører seg annerledes, men hevder det ikke er noe galt. Du kjenner denne personen så godt at du vet når han/hun lyver eller skjuler noe for deg. Det som uroer deg mest er at denne personen ikke føler seg bekvem nok til å fortelle hva som er galt.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som mer enn gjerne finner på unnskyldninger for å slippe kjedelige oppgaver uansett om det har med hjemmet eller jobb å gjøre. Idag er en slik dag hvor du har hundre viktige ting for deg bare for å slippe å gjøre noe du synes er skikkelig kjedelig. Bare husk at selv om du utsetter problemene, forsvinner de ikke.

Løven 23/7-22/8

Du snakker med en venn for å prøve å finne en bra løsning på et dilemma du har. Dere har begge bra synspunkter på hvordan problemer skal håndteres, det er vanskelig å gjøre om ideer fra teori til virkelighet ettersom det koster en hel del.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er tilbakeholden når det gjelder å ta til deg berømmelse for en innsats du har gjort. Selv om du vet at det er du som har dratt det tyngste lasset, så lar du samarbeidspartneren din få ta hele æren for jobben. Det er synd, du burde bli bedre på å markedsføre deg selv.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være veldig bestemt ovenfor en venn som ofte utnytter det faktum at du er altfor snill. Idag er det din tur til å sette ned foten og vise at du faktisk ikke ønsker å bli utnyttet på denne måten fremover.

Skorpionen 23/10-21-11

Du liker ikke spydige kommentarer som ikke kommer fra deg. Idag får du smake din egen medisin og det liker du dårlig. Du innser at du iblant kanskje er litt for krass mot visse personer og at du har godt av å senke garden litt når det gjelder visse deler av din personlighet.

Skytten 22/11-21/12

Noe er feil. Du kan ikke sette fingeren på det, men noe er ikke som det burde være. Du prøver å analysere følelsene dine, men det er mer en fornemmelse du sitter inne med og du har derfor vanskelig for å sette ord på tankene dine. Du vet at ubehaget du føler har med en relasjon å gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag blir du litt tatt på sengen når en person prater åpent om følelsene sine med deg. Selv pleier du å holde tankene for deg selv og du er ikke vant med at mennesker åpner seg opp for deg på denne måten. Du vet ikke helt hvordan du skal håndtere situasjonen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et strålende humør denne onsdagen. Et prosjekt som så ut til å gå rett åt skogen er i boks og det er virkelig noe å feire. I løpet av dagen venter flere interessante og morsomme nyheter som har med en slektnings fremtid å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Du fisker helt klart etter mer informasjon og etter å finne ut hva en viss person føler. Han/hun er ikke den som lettest åpner seg opp for andre, men du har dine metoder for å lure ut denne personens innerste hemmeligheter. Dette er en person som interesserer deg mer enn du egentlig vil erkjenne for deg selv.

Powered by Labrador CMS