Dagens Horoskop: Onsdag 24. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir litt kjedelig. Etter flere dager med intensiv jobb går tempo kraftig ned, og du blir rastløs. Kanskje du burde bruke deler av denne dagen til en fysisk hobby? Dersom du er sliten på kvelden, sover du også bedre.

Tyren 20/4-20/5

Du kan glede deg til en passe intensiv onsdag. I dag får du gjort mye uten å stresse. Du booker inn, eller gjør noe fint for deg selv. Du har nådd dine mål for denne måneden, og føler at du fortjener en belønning.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes et temperament i ditt stjernetegn i dag, og det speiles i nesten alt du gjør. Du har lite tålmodighet med en kollega som ikke lytter til det du prøver å si. En i familien irriterer deg med sin klaging, og en venn tråkker deg på tærne.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en risiko for at du får mageproblemer eller et annet illebefinnende, så ikke utsett deg for ting som snurrer eller går veldig fort. Du er under en inflytelse som vil påvirke seg de neste dagene, så bli ikke forvirret dersom hodet snurrer eller om du mister apetitten.

Løven 23/7-22/8

Det er masse energi i ditt stjernetegn denne onsdagen, og det gjelder å utnytte dette best mulig. Det blir en interessant og hendelsesrik dag, der du kan havne i konflikt med en kollega som du ikke liker så godt.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen fylles med variasjon og opplevelser. Tiden flyr, og du kjeder deg ikke. I dag prøver du å megle i en konflikt mellom to kolleger. Disse to sliter med å bli enige.

Vekten 23/9-22/10

I dag får du muligheten til å teste noe du er nysgjerrig på. Det blir ikke som du så for deg, men du liker å utfordre deg selv. Ettermiddagen byr på et hyggelig møte.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne dagen handler mye om ting du ikke har hatt tid til. Du har kommet langt med et prosjekt, men ikke så langt som du hadde håpet på. Det handler om at du har en del ting som du må vente på, og det drøyer på sluttresultatet.

Skytten 22/11-21/12

I dag vil du ikke lytte til en unnskyldning, selv om du burde. Alle kan gjøre feil, det gjelder deg også, og derfor burde du være mer tilgivende med denne personen. Kvelden handler om å ha mer flaks enn du fortjener.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir veldig bra. Du er i toppform, og synes det er gøy å pushe deg selv litt ekstra. I løpet av ettermiddagen får du høre noe som gjør deg veldig glad. Kvelden handler om å få kontroll.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye å tenke over, så det er bra om du tar deg tiden til å veie for og mot. Du har en tendens til å stresse deg gjennom store valg, og da kan det hende at du angrer dem i ettertid.

Fiskene 19/2-20/3

I dag har du flaks med det meste, og det gjør at du føler deg nesten uovervinnelig. Nyt denne følelsen, men ikke la den gjøre deg høy på pæra. I løpet av ettermiddagen får du et fint kompliment som gjør hele dagen din.

Powered by Labrador CMS