Dagens Horoskop: Onsdag 23. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vet at du burde lytte mer til en venn, men han/hun har vanskelig for å uttrykke seg på en måte du kan relatere til. Du blir mest av alt forvirret over hans/hennes måte å prate på, noe som gjør at du ikke tar til deg ting denne personen sier på riktig måte.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å finne veier for å forenkle og tydeliggjøre jobben din. Du vet at om du har en plan, så kommer det til å gjøre ting enklere for deg. I løpet av dagen får du mulighet for å teste en del nye ideer du har.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ulike måter å bli stresset på, den ene typen er en positiv stress som får deg til å leve opp til ditt fulle potensiale. Den andre er en mer negativ type stress, som gjør at du virrer rundt og ikke får gjort noe. Det er denne typen stress du opplever i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Denne onsdagen vil du gjerne vise hva du er god for, men risikoen er stor for at du snubler på målstreken bare fordi du har gått glipp av en liten viktig detalj. Ved å være ekstra nøye kan du unngå denne kjedelige feiltakelsen.

Løven 23/7-22/8

Det blir en morsom og inspirerende onsdag der du får mulighet for å spille litt teater. Det kan være et arbeidsrelatert rollespill, eller så havner du i en situasjon der du må lære ting du allerede kan. Som flaks er, så er Løven en utmerket skuespiller.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant start på onsdagen og det gjelder å ha tiden på sin side, slik at du ikke blir unødvendig stresset. Uansett hva du planlegger, er det bra om du er ute i god tid. Kvelden byr på hjemmekos og et impulskjøp.

Vekten 23/9-22/10

Denne onsdagen prøver du å fatte mot og si sannheten til en venn, men det er ikke så enkelt som det høres ut som. Vennen din blir veldig ille berørt av alle former for usannheter, uansett om det er hvite løgner eller ikke. Her gjelder det å ta hensyn.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er veldig trøtt denne onsdagsmorgenen og det kan godt hende du gjør feil bare fordi du ikke er fokusert. Akkurat nå ser du ut til å litt problemer med å få sove om kveldene, det er mange tanker som surrer rundt i hodet på deg.

Skytten 22/11-21/12

I dag er det viktig at du kan samarbeide. Du pleier ikke ha noe problem med det, men akkurat nå er din evne til å inngå kompromiss ikke spesielt stor. Kvelden handler om å gi og ta. Du kan vinne mye på å ofre visse ting.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen har du fullt opp. Det begynner å dra seg til for alvor på jobb og privat satser du nesten like mye som på jobb. Akkurat nå er det viktig med balanse i livet om du skal orke alt du må gjøre. Glem ikke å ha det gøy mellom slagene, slapp av og gjør noe utenom det vanlige.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har ingen store problemer i livet ditt akkurat nå, bare noen få hindre på vei til mål. Ved å ha denne innstillingen både privat og på jobb, lykkes du med det meste du tar for deg i dag. Det blir en bra onsdag.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet at du kanskje provoserer vennen din, men du klarer ikke la være å tenne litt på gnistene i dag. Hverdagen gjør at du kjeder deg og du vil at noe gøy skal skje, det spiller egentlig ingen rolle om det er positivt eller negativt, så lenge noe skjer.

Powered by Labrador CMS