Dagens Horoskop: Onsdag 23. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en del ting du må gjøre, eller gjerne vil få tid til denne onsdagen. Det viktigste er at du er fokusert. Ved å ha en plan øker sannsynligheten for å få til det du ønsker. Dagen avsluttes med en uvanlig hendelse.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen innebærer en stor forandring for deg og du er nesten usikker på om du er klar. For tyren er endringer en innviklet prosess, men denne forandringen har har tatt tid og du er ganske innstilt på at dette blir bra. Kvelden avsluttes med en feiring av noe.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom onsdagen forsøker du å prøve ut ulike varianter av aktiviteter. Du ønsker å finne en hobby, men du har ikke helt bestemt deg for hvilken vei du vil gå. Du er litt tvilende akkurat nå, og det skyldes en dobbel påvirkning fra luftens elementet.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en bra start på dagen hvor du er usedvanlig effektiv. Du vender deg til de nye rutinene dine og de fungerer spesielt godt for deg. På dagtid må du tenke litt over kveldens planer.

Løven 23/7-22/8

Gode nyheter gjør deg ordentlig lykkelig. Dette er noe som du har gått og ventet på veldig lenge. Det kan gjelde jobb, bosted eller studier. Det føles som om du endelig tar et steg i riktig retning mot målet du drømmer om.

Jomfru 23/8-22/9

Det er staheten din som hjelper deg idag. Ved å fokusere på hvor du vil nå er det enklere å håndtere problematikken underveis. Du har en langsiktig plan, men for å klare å komme dit har du satt opp flere delmål, og du når ett av dem idag.

Vekten 23/9-22/10

Horoskopet melder om kribling og glede for deg denne onsdagen. Du har på grensen til komiske høye forventninger for sankthans dette året. Du lader opp til feiringen med å forberede antrekket, kjøpe mat eller kanskje til og med pakke til en reise.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en hormonell dag hvor du kan gi det vanlige arbeidet ditt et mer kunstnerisk uttrykk. Det er herlig for deg når du kan ha denne typen kreativitet på jobb. Kvelden handler om å avslutte på best mulige måte.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av dagen tar du tak i noe som du egentlig burde har vært ferdig med for lenge siden, men som du av forskjellige grunner har utsatt helt til nå. Det blir kanskje ikke den morsomste dagen, men det er deilig å få det unnagjort.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen byr på en hel haug forskjellige følelser og inntrykk. Det ser ut til at du sover på et fremmed sted denne natten, og det kan bidra til stormen av følelser. Tross alt er de fleste opplevelsene idag veldig positive, og på kvelden velger du å feire.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag er det organisasjon på høyt nivå som gjelder. Det kan bli en intensiv dag med mange inntrykk og en hel del rot, så det gjelder å ha kontroll så du kan gripe inn før ting går galt. Kvelden blir koselig og handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du tenker på flere forskjellige måter idag, og det hjelper deg med å bevege deg fremover. Gjennom å være mer fleksibel enn du pleier og ved å tenke utenfor boksen så kommer du endelig til å lykkes med å komme i havn med et ganske tungt prosjekt.

Powered by Labrador CMS