Dagens Horoskop: Onsdag 22. Juli

Slik blir denne onsdagen.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen prøver du å finne en unnskyldning for å slippe å treffe en person som har begynt å høre av seg med jevne mellomrom, og som gjerne vil treffes. Du misliker ikke denne personen, men samtidig har du ingen interesse av å bli venner med denne personen heller.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir fin og rolig. Du rekker mer enn du hadde sett for deg og du er fornøyd med innsatsen din når kvelden kommer. Glem ikke å skjemme bort deg selv litt. Du har behov for å bli pusslet med, og er det ingen rundt deg som gjør det, så sørger du for å gjøre det selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du savner en venn som er bortreist. Vanligvis er denne personen alltid i nærheten av deg, men nå har denne personen vært borte i flere uker og det føler du på. Du innser hvor viktig denne personen er for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Våg å ringe, våg å være sårbar og våg å snakke om hva du føler. Du vinner ingenting på din nye og tøffe attitude. Selv om det er mange som liker deg, beundrer deg og vil være sammen med deg, finnes det egentlig bare en person i dine tanker, og som du hele tiden lengter etter.

Løven 23/7-22/8

Du blir sur når en venn antyder at du er litt kjedelig. Du er hjemme for mye akkurat nå, men det er fordi du ikke helt klarer å motivere deg selv til å gå ut og treffe mennesker. Egentlig handler det om at de du vil omgås med enten er bortreist eller ikke er tilgjengelige akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er sint og skuffet over at en slektning ikke oppfyller løftet sitt. Du trodde du kunne stole på denne personen, men det viser seg at han/hun ikke kan eller vil endre på sin oppførsel. Selv om det er tøft å bli såret, var det bedre at det skjedd nå og ikke senere.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være utendørs og å oppdage omgivelsene rundt deg. Det blir en koselig og innholdsrik dag der du får se hva naturen virkelig har å by på, i hvert fall om sommeren. Kvelden blir underholdende.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er snart i mål og det er du glad for. Du har jobbet hardt og lenge for å komme dit du er i dag, og nå når du endelig kan se slutten på et prosjekt som har tatt lang tid, er det på tide å sette inn det siste støtet. Det blir en bra og produktiv onsdag.

Skytten 22/11-21/12

Iblant er du litt treig, og det er tilfellet i dag. En venn kommer med en masse hint, men du forstår de ikke før det nesten er for sent. Vennen din er i ferd med å bli ordentlig sinna, når du endelig forstår hva som er greia.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen inneholder svik, løgner, forsoning og forelskelse. Om du synes det høres innviklet ut, så er det bare fornavnet på hvordan denne kvelden kommer til å utarte seg. Du har en veldig interessant kveld og natt å se fram til. Glem bare ikke å lytte og prøv å være åpen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar på deg for mye ansvar akkurat nå. Ting som ikke burde ligge på ditt bord, havner der allikevel, fordi sjefen din vet at du er god på å løse problemer. Du burde lære deg å si nei, og å være hardere mot sjefen din.

Fiskene 19/2-20/3

Du dras inn i en masse drama i dag, og du synes det er ganske gøy med litt action. Det blir både sjalusi, drama og en del krangling. Til tross for alt som skjer, så ender dagen bra og kvelden blir betydelig roligere.

Powered by Labrador CMS