Dagens Horoskop: Onsdag 22. Januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen prøver du å være veldig forsiktig med hva du sier. Gårsdagen lærte deg en viktig lekse og det er at gruppens beste, er viktigere enn din personlige stolthet. Du får være den voksne i denne relasjonen og svelge stoltheten din.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir helt passe, på mange ulike måter. Du nyter virkelig denne dagen, i hvert fall etter lunsj. I løpet av dagen hører du morsom sladder som lysner opp en ellers grå hverdag. Har du mulighet, bør du være utendørs så mye som mulig denne onsdagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt forsiktig av deg i dag, og det er bra. Føl deg frem og bruk dine diplomatiske talenter. Tvillingen er kjent for å kunne selge de fleste ideer, så utnytt det talentet i dag. I løpet av kvelden får du høre nyheter om et familiemedlem.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å være litt ekstra snill mot en en person som går igjennom en tøff periode akkurat nå. Han/hun har virkelig behov for din støtte og lojalitet. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en sjef en idé du har.

Løven 23/7-22/8

Du er litt ukontrollert i din måte å være på akkurat nå. Humøret ditt svinger mye og i blant har du vanskelig for å holde følelsene for deg selv. Akkurat nå vil du være med en viss person, til tross for at dere ikke har sett hverandre på en god stund. Han/hun har vært mye i tankene dine den siste tiden.

Jomfruen 23/8-22/9

Alle gjør feil, også du, så vær ikke så dømmende! Prøv heller å se hva det er som ligger bak denne oppførselen. I løpet av dagen får du mulighet for å gi en venn en oppgave. Det kan være en gave, men det kan også være et råd eller et tips.

Vekten 23/9-22/10

Du er ganske grinete i dag, noe du er fullt klar over. Du har vondt og det gjør deg i dårlig humør. Uansett om du er skadet, har treningsverk eller bare har et sår et sted, så har du behov for å få utløp for din misnøye. Kollegene dine små-ler av oppførselen din.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir satt til å representere noe eller noen i en litt mer offentlig sammenheng. Uansett hva det er du skal gjøre, så blir du nervøs. Du er ikke vant med all denne oppmerksomheten rettet mot deg. Du foretrekker mer å jobbe bak kulissene, enn på scenen.

Skytten 22/11-21/12

I dag får du et fint kompliment av en kollega og du begynner å ane at han/hun er litt interessert i deg. Du blir smigret, ettersom du finner denne personen attraktiv, men samtidig vet du at en relasjon mellom dere, bare hadde blitt komplisert. Spørsmålet er om dette egentlig avskrekker eller oppmuntrer deg?

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen tar du det med ro på morgenen, men i løpet av ettermiddagen og kvelden, er du i full aktivitet. Du trener for å oppnå et spesifikt mål og du tenker ikke gi deg innen du har nådd det målet. Kvelden handler om å være punktlig.

Vannmannen 20/1-18/2

I blant blir du sint på en person for at han/hun er så slurvete, men du kommer fort over dette. Det handler om at du må innse at du og din venn ikke tenker likt, hverken når det gjelder penger eller materielle goder.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes ingen enkel måte å si det du har på hjertet, men du vet at du ikke kan holde det inni deg lenger. Kvelden handler om ærlighet og om åpne seg opp, selv når det gjør vondt. Det blir en lærerik kveld.

Powered by Labrador CMS