Dagens Horoskop: Onsdag 22. April

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Det blir en ganske morsom og variert onsdag der du får utfordret deg selv litt. Du synes det er gøy å anstrenge deg litt ekstra, ettersom det ikke er så ofte det stilles høye krav til deg for tiden. Ettermiddagen kan by på sport av noe slag.
Tyren 20/4-20/5
Du blir veldig provosert i dag. Det handler om en person du synes er litt for smart for sitt eget beste. Denne personen har en tendens til å irritere deg, spesielt når han/hun tar på seg æren for noe noen andre har gjort. I dag er det du som blir påvirket av denne idétyven.
Tvillingene 21/5-20/6
I dag bør du være litt på vakt, slik at du ikke havner i en situasjon du helst vil unngå. Du har en tendens til å havne i de merkeligste situasjoner for tiden. I løpet av ettermiddagen kan du få et spørsmål som har med økonomien din å gjøre.
Krepsen 21/6-22/7
Det blir en interessant og utviklende onsdag der du får mulighet for å teste ut litt nye ideer. Den siste tiden har det vært vanskelig å gjøre annet enn det som er ytterst nødvendig, men sakte men sikkert holder dette på å snu og det synes du er bra.
Løven 23/7-22/8
I dag diskuterer du mye med en kollega eller venn som aldri kan holde koll på detaljer. Det blir en ganske tøff, men både givende og lærerik dag. Kvelden handler om kjærlighet, og om å våge å ta steget eller tvile en stund til.
Jomfruen 23/8-22/9
Du får en hel del å tenke på denne onsdagen, så det gjelder å være flink på å organisere og strukturere. Du må prioritere det viktigste ettersom du aldri kommer til å rekke alt du har planlagt å gjøre.
Vekten 23/9-22/10
Det finnes en varme og en herlig energi i horoskopet ditt akkurat nå. Selv om du ikke har så mye å gjøre som du pleier, sørger du for å fylle dagene med meningsfulle oppgaver som både utfordrer din kreativitet og din ryddighet.
Skorpionen 23/10-21-11
Det blir en ganske rolig og behagelig onsdag der fokuset ligger på å gjøre ting du aldri rekker vanligvis. Nå når livet ditt er satt litt på vent, har du mulighet for å tenke mer over fremtiden og hva det er du vil gjøre med den.
Skytten 22/11-21/12
Du kan gjerne vise dine venner litt ekstra omtanke i dag. Horoskopet ditt viser at du har masse ekstra tid og det trenger du om du skal kunne virkeliggjøre alle planene du har. Når det kommer til kjærligheten, så er det på tide å ta noen valg. Du slites mellom sterke følelser i livet ditt akkurat nå.
Steinbukken 22/12-19/1
Du har en hyggelig onsdag å se frem til. Uansett om du jobber eller har fri, så ligger fokuset på trivsel og å holde et rolig tempo. Om kvelden får du litt mer utfordringer, men det blir en bra kontrast til resten av dagen. Du treffer også personer du ikke har sett på lenge og det blir et kjært gjensyn.
Vannmannen 20/1-18/2
Du grubler en hel del over hvordan du skal få til visse ting. Om du bare tenker praktisk kommer det til å ordne seg, det viktigste er at du er rasjonell i dine handlinger og at du ikke er redd for å teste ut nye ideer.
Fiskene 19/2-20/3
Du har vanskelig for å si ja i dag, selv om du vil. Det handler om et dilemma som har med etikk, moral og sterke følelser å gjøre. Du vet ikke helt hva du skal gjøre, vanligvis lar du hjertet ditt få bestemme, men spørsmålet er om det er det klokeste valget akkurat nå.
Powered by Labrador CMS