Dagens Horoskop: Onsdag 21. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske rolig onsdag, der du også får hentet deg inn, selv om du jobber eller studerer. Du har funnet en måte å gjøre det du må, uten at du stresser deg ihjel. Du er også så sosial du kan i dag.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en dag der du fokuserer på småting som detaljer og mindre prosjekt. Det blir en harmonisk dag der du tar det med ro, og prøver å finne et tempo som passer deg. Kvelden handler om familie og fremtid.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag vil du si ifra til en sjef, men du kvier deg. Du føler at du må prøve å bli mer tøff mot denne personen, men han/hun er så autoritær at det er vanskelig. Kvelden handler om å være på hugget.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av onsdagen har du vanskeligheter med å bestemme deg. Det står mellom to hyggelig ting, men ingenting er skrevet i stein enda. Du vil gjerne vite mer om de mulighetene som disse valgenen innebærer før du bestemmer deg.

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant og utviklende onsdag der du lærer deg nye ting, knytter kontakter og gir kreativiteten fritt spillerom. Du har det gøy, selv om det er krevende. I løpet av ettermiddagen diskuterer du et etisk dilemma med en kollega eller venn.

Jomfruen 23/8-22/9

Du dras inn i intriger på jobben, og det gjør deg ille til mote. Selv om Jomfruen liker sladder, så liker du ikke når det sklir over i baksnakking. Du liker ikke når mennesker er direkte slemme, og det syns du at noen er i dag.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å prate med noen i familien. Dere har noen valg å ta de neste dagene, men denne personen har stukket hodet ned i sanden, og vil ikke se det som ligger fremfor seg. En vanskelig situasjon.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan være ganske rett frem når du vil, og i dag velger du å være ganske direkte. Du har forstått at du må være tydelig for å nå frem til denne personen. Om denne personen får muligheten til å misforstå det du sier, så gjør han/hun det.

Skytten 22/11-21/12

Du tviler, bestemmer deg, og tviler igjen. Det er en innflytelse fra Vekten som skaper denne ubalansen i ditt stjernetegn. Du sliter virkelig med å komme frem til hva du egentlig vil. Kanskje det hjelper å sparre med en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å utfordre seg igjen og igjen. I dag vil du maksimere din utholdenhet, og da handler det mer om stahet, enn hva du orker. Steinbukken flytte fjell når han/hun først bestemmer seg for det, og det gjør du i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Ingen skal fortelle deg hva du kan og ikke kan. Du er altfor stolt til å akseptere at du har begrensninger. I dag lykkes du med det umulige, kanskje fordi du har et behov for å bevise at du kan.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om små fremskritt. Du skulle kanskje ønske at resultatet ble mer synlig, men tenk at dette er ett steg i riktig retning. Du må øve på tålmodighet. Visse ting tar tid før du behersker det fullt ut.

Powered by Labrador CMS