Dagens Horoskop: Onsdag 20. November

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen får du sjansen til å utfordre en kollega innen et område som du ikke bare behersker, men som du briljerer innen. Dette er din sjanse til å skikkelig imponere en kollega. Ettermiddagen byr på en overraskelse.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir passe effektiv. Du ligger bedre ann enn du hadde håpet på og det gjør at du kan unne deg et litt roligere tempo. I løpet av dagen får du sjansen til å fikse noe du synes er gøy, du får bruk for kreativiteten din og skaper kunstverk ut av ingenting.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som sjeldent lytter til gode råd, selv om det hadde spart deg for både tid og penger. Du ser verdien i å lære av dine egne feil. I dag gjør du et unntak fra regelen og sørger for å ta til deg et par tips fra sjefen din.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir inspirert av en persons måte å håndtere en konflikt på og du vil prøve å løse problemene dine på samme måte. Husk at selv om problemene deres er like, så er omstendighetene rundt veldig ulike, så du kan ende opp med å sitte igjen med et helt annet resultat.

Løven 23/7-22/8

I dag glemmer du noe hjemme som du virkelig har bruk for. Det kan være snakk om kalenderen din eller kanskje til og med telefonen din. Du tvinges til å tenke nytt og være innovativ for å håndtere de små problemene som oppstår på grunn av din glemskhet.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å sparre med en sjef om et åpenbart problem på arbeidsplassen, men han/hun ser ikke hvor alvorlig situasjonen egentlig er. Kanskje er det bedre å vende seg mot en sjef høyere oppe angående dette problemet.

Vekten 23/9-22/10

Du risikerer ingenting ved å oppføre deg normat ovenfor en kollega som har det vanskelig. Du er svak for denne personen og urolig for at han/hun skal merke hvor sterke følelser du har for han/henne, men denne personen har helt andre ting å tenke på akkurat nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Du sier rett ut hva du mener til en venn i dag og det blir ikke satt pris på. Du trodde ærlighet varte lengst, men akkurat i dette tilfellet hadde det vært bedre med en hvit løgn. Det er lett å være etterpåklok. I løpet av ettermiddagen blir du inspirert til å gjøre noe kreativt.

Skytten 22/11-21/12

I dag er personen som du er tiltrukket av på plass igjen og du føler at dagen plutselig blir mye mer interessant. Som singel kan du nyte denne flørten, men er du i et forhold så kan dette by på et problem, både når det gjelder dine egne følelser og ikke minst sjalusi.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har det gøy på jobb akkurat nå. Du har funnet en gruppe du trives å jobbe med, men gruppen får stadig nye medlemmer som er nysgjerrige på hvordan dere kan ha det så gøy på jobb. Du ler mye akkurat nå og gleden din lyser opp dagen for en viss person som beundrer deg mer enn du vet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du begynner å lære av dine feil, og det er bra. Du begynner også å lære deg hvordan du skal håndtere en sjef som kan være litt vanskelig til tider. Han/hun er vant til å få det som den vil uten at noen sier noe imot, men du er en person som stadig setter spørsmålstegn ved ting. Det kan føre til en viss spenning mellom dere.

Fiskene 19/2-20/3

Du er redd for å si nei til en venn du egentlig ikke orker å omgås med. Den siste tiden har det vært mye småkrangling mellom dere og stemningen er alt annet enn harmonisk. Kanskje dere har behov for litt tid i fra hverandre.

Powered by Labrador CMS