Dagens Horoskop: Onsdag 20. Mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er litt slapp denne onsdagen. Det har vært mye den siste tiden og det ser ut til at du har slurvet med både mat og søvn. Kvelden blir rolig. Du kansellerer en avtale for å hente deg inn litt.

Tyren 20/4-20/5

Du tar sjansen på å være litt ekstra kreativ idag. Gjennom å tillate seg å tenke utenfor boksen leverer du mer enn sjefene dine hadde forventet seg. Det blir en bra og veldig intensiv dag der du får høre litt juicy sladder. Er det fint vær, tilbringer du ettermiddagen utendørs.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er rasende på en slektning for at han/hun har holdt noe viktig for deg hemmelig. Det handler om noe som indirekte påvirker deg og din familie i lengden. Denne personen vil spare deg for en masse uro innen han/hun har alle fakta på bordet, men du synes at han/hun har løyet for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Iblant er livet veldig komplisert og iblant er det veldig enkelt. Idag slås du av en innsikt som du egentlig har visst om en stund allerede, men som du har fornektet hardt. Når du endelig erkjenner det for deg selv, blir livet litt mindre komplisert.

Løven 23/7-22/8

Dagen byr på en del uventede vendinger. Et rykte får deg til å fundere og du reagerer utifra en følelse snarere enn fakta. Akkurat i dette tilfellet, viser det seg å bli den beste utveien. Din intuisjon leder deg i riktig retning.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er effektiv og positiv idag, noe som gjør at du er en fryd å jobbe med. Når du har denne innstillingen til livet som du har idag, kan du flytte på berg og skape magi. Solen gir deg dessuten ekstra energi, noe du trenger for å yte det lille ekstra.

Vekten 23/9-22/10

Dagen brukes på å samle inn fakta. Det kan være det har noe med jobb å gjøre, men det kan også ha noe å gjøre med private dilemmaer som du vil få bukt med en gang for alle. Kvelden handler om en idrett og om å prestere.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt lat idag, og det får du virkelig føle på idag. Du er trøtt og gjør ikke mer enn nødvendig. En kollega blir irritert over ditt bedagelige tempo og det finnes en risiko for han/hun sier ifra.

Skytten 22/11-21/12

Idag er du veldig sjarmerende og du lurer alle kollegene dine rundt lillefingeren. Du vet akkurat hvilke knapper du skal trykke på for å få kollegene dine til å bli samarbeidsvillige. En person er ikke like lett å sjarmere som de andre. Han/hun har allerede en favoritt og den personen er ikke du.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag har du vanskelig for å fokusere. En kollega oppfører seg litt underlig og du har en følelse av du oppfører deg litt underlig du også. Dere to har en en merkelig relasjon som dere burde ta tak i, men begge er for feige til å konfrontere hverandre.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om mål og om hvordan man skal nå de best mulig måte. Du er effektiv, samtidig som du våger å være kreativ og litt tullete. Du innser at både du og dine kolleger har godt av et mer avslappet jobbmiljø, som bidrar til at dere får det bedre på arbeidsplassen.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet hverken ut eller inn akkurat nå. Du har havnet i en situasjon der du ikke helt kan slappe av og være deg selv. Det finnes en spenning mellom deg og en kollega. Den trenger ikke være negativ, tvert i mot kan det føles ganske spennende, men det ødelegger hverdagen din litt.

Powered by Labrador CMS