Dagens Horoskop: Onsdag 2. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det kan oppstå problemer når en venn presenterer to forslag som har med helgen å gjøre. Her gjelder det å tenke nøye over hva det er du vil. Om kvelden holder du på med et interessant prosjekt.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen innledes litt stressende, men så roer det seg ned. I dag får du mulighet for å omgås en venn som du ikke ser så ofte, og det blir et kjært gjensyn. Om kvelden skjemmer du bort deg selv litt.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne onsdagen får du høre sladder som ser ut til å være litt for bra til å være sant. Du har helt rett, selv om det finnes korn av sannhet i disse ryktene, er det meste veldig overdrevent. Kvelden byr på en fysisk utfordring.

Krepsen 21/6-22/7

Du er trøtt og umotivert akkurat nå, men da gjelder det å finne en måte å peppe seg selv på. Prøv å tenke positivt og fokuser på ting du synes er gøy å gjøre, istedenfor å stirre deg blind på ting du synes er kjedelig.

Løven 23/7-22/8

Denne onsdagen har du mulighet for å bytte arbeidsoppgaver eller gruppe når det gjelder et prosjekt som har med jobb å gjøre. Dette er din måte å kunne påvirke på, så ta til deg denne muligheten. I løpet av ettermiddagen får du et fint kompliment.

Jomfruen 23/8-22/9

Onsdagen handler om å gjøre ting du synes er kjedelig. Ved å ikke gi opp bare fordi du ikke synes det er gøy lenger, lærer du deg selvdisiplin. Iblant gjelder det å bare gjøre det som forventes av deg og ikke tenke så mye over hva du vil og ikke vil gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Dagen fører med seg både sladder, morsomheter og en hel del overraskende vendinger. Det gjelder å være pigg om du skal klare å henge med i svingene. Er du trøtt eller bare litt treg i hjernen, kan det hende du går glipp av noe.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne onsdagen prøver du å diskutere med en sjef som kan være veldig sta. Du prøver å vise det ulogiske i en beslutning som han/hun har tatt, men han/hun vil ikke lytte til hverken deg eller de bevisene du legger frem. Her gjelder det å være diplomatisk.

Skytten 22/11-21/12

Du hverken vil eller bør fortelle bekjent hva som er hemmeligheten bak din fremgang. Du vet at den personen er kjent for å ta æren for andres jobb og du vil ikke at det skal skje deg.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du veldig trøtt, men du finner allikevel energi til å jobbe, men der stopper det for deg. Når du har gjort det du må gjøre for dagen, vil du bare hjem og ta det med ro. Alle sosiale kontakter kan vente til en dag der du er piggere.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å komme i gang denne onsdagen. Det blir en del minde problemer på jobb som gjør at farten senkes og det blir vanskeligere å gjøre alt du hadde planlagt å gjøre. Du bør ikke se bort ifra at det blir overtid på deg i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du har hatt en del private problemer den siste tiden, men i dag finner du en løsning på ditt dilemma. Du innser at mye handler om at du gjør det som forventes av deg, ikke det du selv vil gjøre. Iblant må du være egoistisk og fokusere på dine egne behov.

Powered by Labrador CMS