Dagens Horoskop: Onsdag 2. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å skape en slags respekt mellom deg og en kollega. Dere har aldri lykkes å med å være helt jevne, men du synes i det minste at denne personen kan akseptere at dine meninger er like mye verdt som hans/hennes. Ettermiddagen byr på en hyggelig samtale eller sms.

Tyren 20/4-20/5

I dag vil du gjerne rekke masse. Du hjelper også et familiemedlem eller en yngre bekjent med noe som han/hun må rekke, men som har blitt forsinket. Ettermiddagen handler om familien, og kvelden handler om deg og dine interesser.

Tvillingene 21/5-20/6

Du sier ikke så mye i dag ettersom du føler at alt som må sies allerede er sagt. Det handler om en konflikt mellom deg og en kollega som har blitt betent den siste tiden. I lang tid har du forsøkt å bli venner med denne personen, men nå orker du ikke lenger å prøve en gang.

Krepsen 21/6-22/7

Du kan være veldig effektiv når du vil, og det vil du i dag. Du har et behov for bekreftelse fra visse personer, og det får du dersom du presterer. I løpet av ettermiddagen passer det med en lengre pause, og kanskje en god lunsj. Du trenger litt ekstra energi i dag.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskeligheter med å si ting som det er til noen i familien, fordi denne personen er så følsom. Du har prøvd å være ærlig, men du har innsett at i dette tilfellet er ærlighet overvurdert. I løpet av dagen diskuterer du mye med en venn eller partner.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag får du muligheten til å rette opp en feil du har begått. Du er glad for denne muligheten ettersom du føler at du får en liten oppreisning etter den siste tidens prøvelser. Kvelden handler om å lage god og sunn mat.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du være litt raskere enn til vanlig for å kunne bruke deler av ettermiddagen til noe som gir deg mer kunstnerisk frihet. Det blir en bra dag med fokus på kreativitet og utvikling. Kvelden byr på en liten overraskelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er lei av tomme unnskyldninger. I en lengre periode har du latet som om du ikke gjennomskuer din kollegas løgner, men i dag får du nok, og biter ifra. Du er vanligvis veldig profesjonell når det kommer til å jobbrelasjoner, men i dag tenner du på alle plugger.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes gode og dårlige forklaringer på din oppførsel den siste tiden, men i det store og det hele handler det om at du går gjennom en følelsesmessig opprivende tid, og det speiler seg i din oppførsel.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om reise og nye miljøer. Det blir en morsom og spennende dag som også inneholder en del ventetid og frustrasjon. Når du endelig når målet ditt er du veldig sliten og litt grinete.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskeligheter med å holde kontakten med alle mennesker du liker. Ditt problem er at din fritid at din fritid er begrenset, og det gjør at du må prioritere hvem du treffer. Kvelden handler om god mat og et annerledes miljø.

Fiskene 19/2-20/3

I dag prøver du å vise at du faktisk kan tenke utenfor boksen. Du vil være en person som kan tenke fritt uten å måtte følge direktiv. Dette er en hårfin balanse som jobber mot å mestre.

Powered by Labrador CMS