Dagens Horoskop: Onsdag 19. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir kanskje ikke som du hadde håpet på, men dersom du fokuserer på det du skal, kan det fortsatt bli en fin dag. Det er mye som skjer, både på jobb og privat, og du klarer derfor ikke å være så fokusert som du burde være.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om utfordringer, om å våge noe du egentlig er redd for, og fremfor alt å omgås og ha det gøy med en venn du møter altfor sjelden. Alt i alt blir det en veldig bra onsdag med en produktiv morgen, og en sosial kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får det som du vil, men det koster. Du har virkelig stått på ditt denne gangen, og det er noe din venn ikke helt kan godta med det første. Du kan regne med en lang periode med kompensasjoner for det du har gjort i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du kan være ganske følsom, og det viser du i dag. Gjennom å nesten knekke sammen i gråt når du ser eller hører noe sentimentalt, så viser du at du absolutt ikke er så tøff som du tidvis utgir deg for å være. Det er en del av din sjarm at du er hard utenpå og myk på innsiden.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å velge rett. Når man står ovenfor så mange valg som du gjør i dag, kan det bli vanskelig. Det finnes mange gode alternativer, men bare et av dem er rett for deg. Ta tiden du trenger, og se på flere parameter før du tar et valg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar på deg altfor mye ansvar akkurat nå, og det gjør at du nesten går på veggen. Du orker verken tanken på å tenke eller ta et valg, og dette burde være et varsel i seg selv. Alfa omega akkurat nå er å lytte til kroppen, og si nei.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant dag der du får gjort mye, uten at du stresser. Du har lagt merke til at det handler mer om hvordan du legger opp arbeidet, enn om du stresser eller ikke. Effektivitet kan vise seg på mange måter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er slags spenning mellom deg og en kollega. Du har vært bevisst på dette en stund, men har valgt å ignorere det, ettersom du ikke vet hvordan du skal håndtere situasjonen. For deg er denne typen situasjoner slitsomme.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en morsom og effektiv dag der du lykkes med å få gjort mye, uten at du egentlig anstrenger deg. Når du har det gøy kan du også være rask. I løpet av ettermiddagen venter herlige nyheter som har med din økonomi og sommerplaner å gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vet at du har hatt altfor mye å gjøre i det siste, men fra og med i dag blir alt roligere og du kan nyte mer av livet. Denne dagen handler om en flørt, om vennskap og et ønske om å ville imponere noen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er ingenting du kan si eller gjøre for å trøste en venn som er såret. Det beste du kan gi er din stille støtte, og en skulder å gråte på. Noen ganger trengs det ikke mer for å føle seg elsket. Kvelden handler om noe som har med familien å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig glad for å møte en venn i dag. Du har nyheter som du gjerne vil dele, men har ikke hatt muligheten ettersom dere møtes så sjelden. Dere har begge hatt mye å gjøre den siste tiden.

Powered by Labrador CMS