Dagens Horoskop: Onsdag 19. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Visse ting kan man ikke endre på hvor mye man enn vil, og idag støter du på et slikt problem. Til tross for at du burde innse at du ikke kommer til å kunne løse dette problemet akkurat nå, så stanger du hodet i veggen bare for at du så gjerne vil. Kvelden handler om å bli tatt vare på.

Tyren 20/4-20/5

Du føler ett visst savn etter noen idag, men du prøver å ikke vise følelsene dine. Det har vært en tung periode og nå vil du ta igjen for det tapte. Det blir en fartsfylt og herlig, om enn litt kaosbetont dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Det gjelder å ha en bra arbeidsmoral, spesielt om det er fint vær. Det finnes en risiko for at du drømmer deg bort istedenfor å fokusere på det som er her og nå. Kvelden blir veldig koselig, spesielt for sent fødte tvillinger.

Krepsen 21/6-22/7

Du er inne i en periode som burde være din beste, men du trives så lenge du får omgås med visse personer. I løpet av dagen møter du en venn fra fortiden og det får en del ubehagelige minner til å komme tilbake.

Løven 23/7-22/8

Du har det gøy nesten hele tiden. Uansett om du jobber eller har fri, så lever du fullt ut. Du omgir deg med venner og du har skaffet deg mange nye bekjente på kort tid. Denne dagen får du et fint kompliment for en innsats du gjør og det gjør deg glad. Kvelden handler om å bygge videre på et vennskap.

Jomfruen 23/8-22/9

Du føler deg begrenset idag. Det går ikke som du vil og da blir du frustrert. I løpet av dagen prøver du å se tilbake for å finne ut hvor feilen ble gjort, men det er så mange sammenvevde faktorer at det kan bli vanskelig å finne ut hvor det hele startet.

Vekten 23/9-22/10

Det er litt av en risiko å takke ja til en tjeneste eller et oppdrag, men du føler at du har behov for å utfordre deg selv litt. Du tenker at nye utfordringer er akkurat hva du trenger etter mange rutinepregede dager.

Skorpionen 23/10-21-11

Du utfordrer deg selv til å ha tålmodighet idag. En kollega har en tendens til å hele tiden tenne på grensen for hva du synes er ok, men akkurat idag prøver du å ignorere denne personen. Kvelden blir morsom, men litt utfordrende.

Skytten 22/11-21/12

En litt uskyldig flørt blusser opp og blir litt mer enn bare uskyldig. Du innser at du ikke er sikker på hva du vil lenger og det skremmer deg. Du vil ha noen som vil ha deg like mye som du vil ha han/henne og akkurat nå føles det ikke helt sånn i ditt forhold.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir fort lei mennesker, i alle fall om det blir for intensivt. Steinbukken er litt av en ensom ulv og har ingenting imot å bare være med seg selv. Idag innser du at det finnes en person du ikke går lei like fort, kanskje for at han/hun har et integritetsbehov som er like stort eller større enn ditt.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag sier du nei til å jobbe overtid, om du ikke får noe for det. Fram til idag har du vært ganske fleksibel og stilt opp når det er behov for det, men nå er det slutt på det. Kvelden blir avslappet og koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en deilig dag hvor du bruker dagen på en hobby og på å henge med kompiser både på fritiden og på jobb. En gammel flørt blusser opp igjen og du føler at du har vanskelig for å stå imot dine egne følelser, de er rett og slett for sterke.

Powered by Labrador CMS