Dagens Horoskop: Onsdag 19. Februar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen prøver du å være saklig og argumentere for noe du tror på. Dessverre har du vanskelig for å holde deg til rene fakta når det er noe du brenner for. Du får fort litt subjektive meninger når du forsvarer noe du tror på.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen handler om å rekke så mye som mulig. Om du bare har en plan fra begynnelsen av, og holder deg til den, så kommer det til å gå bra. Du er en person som kan være veldig organisert når det passer deg. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Tvillingene 21/5-20/6

Du synes det er tøft å be om unnskyldning, selv om du vet at du har gått over grensen. For deg blir det veldig personlig å si unnskyld. I dag får du mulighet for å øve på den edle kunsten å være ydmyk og be om unnskyldning.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å lokke med deg en venn på noe gøy. Det kan være snakk om en shoppingrunde, en spontan festkveld eller noe annet som vennen din virkelig ikke har tid eller råd til. Dessverre for vennen din, så er du veldig god på å overtale folk.

Løven 3/7-22/8

Du er ganske irritert på en venn som alltid kansellerer når dere skal møtes. Du synes ikke unnskyldningene denne personen kommer med er bra nok. Om du vil beholde denne personen i livet ditt, bør du rense luften mellom dere. Prat direkte fra hjertet og si hva du føler.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne onsdagen har du en bra strategi for jobbdagen. Du vil gjøre alt det kjedelig innen lunsj, slik at du kan fokusere på de morsomme arbeidsoppgavene på ettermiddagen. En kollega gjør akkurat det motsatte, og begynner med det morsomme, noe som gjør at han/hun blir sur på deg på ettermiddagen og mener at din jobb er så mye bedre enn hans/hennes.

Vekten 23/9-22/10

Det er de små tingene i hverdagen som forgyller dagen, og det er du veldig bevisst på. I dag viser du dine kolleger litt ekstra omtanke og det settes virkelig pris på. Ettermiddagen handler om litt saftig sladder som du får høre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir overrasket over en kollega som har forandret seg den siste tiden. Kollegaen din er mer energisk og glad og viser seg fra en helt annen side. Det kan handle om at denne personen har følt seg litt bortglemt tidligere.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ikke helt som du hadde tenkt deg. Du har så mange ulike ting på gang, noe som gjør at du blir litt forsinket med visse prosjekter. Prøv å strukturere opp dagen din litt bedre. Lag lister og planlegg dagen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen begynner bra. Du får en myk start på dagen, og det er akkurat hva du behøver. Denne onsdagen ferdigstiller du en oppgave som skal avsluttes. Kvelden blir intensiv, men veldig morsom.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag får du mulighet for å rette opp i en feil du har gjort. Det var bare et lite feilskjær, men det har satt kjepper i hjulene på et større og mer omfattende prosjekt. Kvelden handler om å omgås med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du må ikke bli så sint hver gang du ikke får det som du vil. Det er bra å stå på sitt, men det finnes grenser. Det er minst like bra å vite når man skal gjøre kompromisser, som når man ikke skal gi opp. Påvirkning fra jorden kan gjøre deg litt vel sta.

Powered by Labrador CMS