Dagens Horoskop: Onsdag 19. August

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen blir hva du gjør den til. Du har så mye frihet akkurat nå, at du faktisk ikke helt kan velge om du vil være aktiv eller bare ta det med ro. I dag tar en person kontakt med deg angående et event eller et selskap av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen handler om å ha kontroll og om å vise hva du er god for. Du er veldig opptatt av å prestere bra på jobb og sjefen din er imponert over jobben du gjør. Kvelden blir koselig og veldig familiær.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et strålende humør i dag og du nyter virkelig livet i største allmennhet. Dagen handler om å fokusere på ting som er viktige, som helsen, familien og jobb. En morsom hendelse forgyller kvelden.

Krepsen 21/6-22/7

Du forstår ikke helt hvordan ting har blitt som de har blitt. Hvordan du en vrir og vender på ting, så finnes det ikke en enkel løsning på dette problemet, og du har begynt å innse hva det er du er i ferd med å miste. I dag er savnet og lengselen ekstra stor.

Løven 23/7-22/8

Du har en bra onsdag å se frem til, og det gjelder å ikke stresse for mye. Akkurat nå stiller du veldig høye krav til deg selv og det gjør at presset på å lykkes er ekstra stort. Kvelden blir rolig, men koselig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar i et tak i dag, for å få vist frem hva det er du virkelig vil. I løpet av dagen får du en positiv beskjed fra en kollega som har med jobb å gjøre. Dette er nyheter du hadde håpet på, men som du ikke trodde at faktisk kom til å skje.

Vekten 23/9-22/10

Du tar dagen litt som den kommer. Du synes det er deilig å kunne ha et lavere tempo enn du vanligvis har. I løpet av ettermiddagen får du høre et rykte du blir overrasket over. Dette trodde du aldri at kom til å skje.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag får du mulighet for å vise deg fra din kreative side, og du synes det er gøy å tenke utenfor boksen. På jobb er du veldig klartenkt når det gjelder tøffe dilemmaer. Du ser løsninger som ingen andre ser.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en mulighet for å omgås litt med en venn du virkelig har savnet i sommer. Ta den sjansen ettersom det snart er høst og dere begge kommer til å ha ganske så tette programmer. På kvelden prøver du å megle mellom to venner som ikke kommer overens.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen har du mye å gjøre. Du forbereder deg for den kommende høsten, spesielt når det gjelder jobb. Du liker å være forberedt ved å holde deg et skritt foran.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en interessant onsdag som byr på gode nyheter, men hvor du også må ta noen kontroversielle beslutninger som har med jobb å gjøre. Du har en aktiv og veldig produktiv onsdag der du får lags en plan på hvordan du skal legge opp jobb fremover.

Fiskene 19/2-20/3

Det finns en del problemer mellom deg og en person som står deg nær. Det som er vanskeligst, er at dere ikke klarer å kommunisere med hverandre. Det er som om dere prater forbi hverandre istedenfor med hverandre.

Powered by Labrador CMS