Dagens Horoskop: Onsdag 18. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag får du dårlig samvittighet for at du har ignorert en venn eller slektning over en lengre periode. Det har vært mye i livet ditt den siste tiden, så du har helt enkelt ikke prioritert denne relasjonen. Nå vil du sees, men nå har ikke han/hun tid.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen handler både om å komme i kapp med ting og om å ligge litt foran. Du jobber hardt for å rekke det du har sett for deg å rekke. I løpet av ettermiddagen får du uventede, men morsomme nyheter. Kvelden handler om å støtte en venn som har behov for litt støtte.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne onsdagen tvinger du deg selv til å ikke bli sint når en kollega prøver å provosere deg. Han/hun er ekspert på å irritere deg og synes det er gøy når du blir opprørt, så derfor tenker du ikke gi han/henne denne tilfredstillelsen det er å se deg irritert.

Krepsen 21/6-22/7

Du samler mot til deg for å be en venn om en tjeneste. Det sitter lang inne, men til slutt går han/hun med på å gjøre som du ber om. Du synes det er litt ydmykende å måtte tigge, samtidig vet du at du kan vinne stort på å gjøre det.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å finne litt harmoni i hverdagen. Du trives ikke helt på jobb akkurat nå, selv om de fleste kollegene er koselige, savner du fellesskapet fra en gruppe. Kanskje du bør ta initiativet til en aktivitet utenfor jobb, hvor dere kan lære å kjenne hverandre bedre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du uroer deg en del for hva en venn tenker og mener om dine valg, men det burde du ikke gjøre. I dette tilfellet er det viktigere at du selv er fornøyd enn at omgivelsene dine er det. Kvelden handler om å lytte til andre menneskers behov.

Vekten 23/9-22/10

Du føler at du har skikkelig uflaks i dag. Dt handler egentlig om mange små fortreffelige hendelser som sammen danner en følelse av at oddsen er imot deg. En sjef stiller i dine øyne et urimelig krav. Her må du være tydelig med følelsene dine og ikke bare akseptere din sjefs beslutning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får som du vil i mange sammenhenger, men akkurat i dag blir det ikke helt som du hadde tenkt deg. Det er først og fremst fordi du har gått glipp av viktige ting og det gjør at visse oppgaver tar både lenger tid og blir mer kompliserte enn du hadde regnet med.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å akseptere ting for hva de er. Du har lenge kjent på en forandring, men du har ikke villet innrømme det for deg selv. Nå har du kommet så langt at du kan være ærlig mot deg selv og da er det lettere å kunne gå videre.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen har du mye å gjøre og du er ganske så trøtt etter en lang kveld. Til tross for dette, er du i godt humør og selvtilliten din er på topp. Kvelden handler om etiske beslutninger og om å ville utvikles. Du vil nå et mål og du tenker sørge for å nå drømmene dine.

Vannmannen 20/1-18/2

Du velger å ikke stresse denne onsdagen. Du har kommet inn i en takt som passer deg bra og som gir deg rom for å komme i kapp rent mentalt, men også fysisk etter en tøff innledning på høsten. En samtale på kvelden får deg i godt humør.

Fiskene 19/2-20/3

Det er på tide å bestemme seg og det vet du, men du har allikevel vanskelig for å gjøre det. For deg handler det litt om trygghet og om å forlate noe som er bra, til fordel for noe nytt og mer usikkert.

Powered by Labrador CMS