Dagens Horoskop: Onsdag 18. Desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å fange øyeblikkene. Du får en sjanse til å teste ut noe som er både annerledes og unikt, men da gjelder det å ikke gruble for mye, her må du tørre og satse. Væren pleier sjeldent være feig eller tvilende, men akkurat nå fylles tegnet ditt med mye uro som kommer fra en følsom Måne.

Tyren 20/4-20/5

Du er forberedt på å gi opp et prosjekt i dag, når noe plutselig forandres og det blir både enklere og morsommere å jobbe igjen. Du føler hvordan du vokser med denne oppgaven og hvor mye selvtillit det gir deg å lykkes med et slikt prosjekt.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne onsdagen satser du på å virkelig lykkes med det du foretar deg. Det blir en harmonisk og bra dag hvor fokuset ligger på detaljer og på å være kreativ. En konflikt mellom to sjefer kan være både roende og forstyrrende på en og samme gang.

Krepsen 21/6-22/7

Det er mye følelser i tegnet ditt akkurat nå. Du har mange venner rundt deg, men tankene dine vandrer stadig over til en viss person. Du hadde håpet at dere kunne ordne opp i skadene som har oppstått mellom dere, men det tar mer tid og tålmodighet enn du hadde tenkt deg.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å ville lykkes. Du kan være veldig sta når du setter den siden til og det gjør du i dag. Det handler om en privat relasjon som du ikke er forberedt på å gi enda, og du kan være veldig overbevisende når du tror på noe. I dag lykkes du med å både sjarmere og smigre en venn.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ikke mye du kan si til ditt forsvar i dag. Du har sagt noe dumt og da er det bare å be om unnskyldning til tross for at det tar på stoltheten din. Jomfruer er like sta som de andre jordtegnene og det er vanskelig for deg å innrømme at du har gjort feil.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som kan roe ned de verste konflikter med bare et par ord. Din intuisjon og dine evner til å si de riktige tingene, er undervurderte. I dag kommer talentet ditt vel til pass når to familiemedlemmer ryker i tottene på hverandre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i et strålende humør denne onsdagen. Noe har skjedd som gjør at ting hele tiden forandrer seg til det bedre og du ser lyset i tunnelen. I dag får du et veldig bra tilbud som du ikke bør takke nei til.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å forsvare seg selv og å våge å være åpen om følelsene dine. Når du åpner deg opp, risikerer du å bli såret, men det er når du er på ditt mest sårbare at du virkelig knytter deg til andre mennesker. Kvelden blir emosjonell.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes mange måter å gi et kompliment på og i dag får du et kompliment som gjør deg både glad, overrasket og sjenert. Du trodde ikke at denne personen satte pris på deg på denne måten.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har virkelig en bra måte å uttrykke deg klart og tydelig på i dag, og det hjelper deg når du skal sette grenser. Du vil ikke bli misforstått eller feiltolket, og det tar tid å rette opp i denne typen brister i kommunikasjonen. Kvelden gir deg gode nyheter om en viss person.

Fiskene 19/2-20/3

Du beholder tankene dine for deg selv i dag, fordi du ikke vil vekke en bjørn som sover. Du vet at om du sier hva du tenker til vennen din, kommer han/hun til å bli både sjalu og opprørt.

Powered by Labrador CMS