Dagens Horoskop: Onsdag 17. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dette er en fin dag for å få gjort en hel del uten å stresse. Dagen går i et rolig tempo. I løpet av kvelden dukker det opp en person som du ikke har sett på lenge. Det blir et kjært gjensyn.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å rekke ganske mye, og det går ganske bra. Du holder et relativt høyt tempo for tiden, og har mer energi enn til vanlig. Kvelden handler om å presse deg selv litt ekstra. Noen ganger kan litt stress og press være sunt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en unnskylding for hver feil du gjør, og det irriterer en kollega. Denne personen synes at du burde stå for dine feil, snarere enn å skylde på noen andre eller omstendighetene. Kvelden handler om å motiverer seg selv til å gjøre det lille esktra.

Krepsen 21/6-22/7

Det er så mye du kunne fått til dersom du bare kom i gang, men det er akkurat her problemet ligger. Akkurat nå er dørstokkmila ekstra lang. Du har vanskeligheter med å få gjort noe som helst, med mindre du er tvunget. Dette går heldigvis snart over.

Løven 23/7-22/8

Det finnes ingen dårlige spørsmål, kun dårlige svar. Tenk på det når du ikke våger å ta opp, eller begynne på noe fordi du er redd for å skjemme deg ut. Dette er den eneste måten å tilegne seg ny kunnskap på. I dag får du muligheten til å videreutvikle et interessant område på arbeidsplassen din.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt reservert når det gjelder en ny kollega. Denne personen er sjarmerende, sosial og tar alle med storm, derfor er du litt ekstra på vakt. Du tror alltid denne typen personer har en skjult agenda. I dette tilfellet tar du helt feil. Så klart har denne personen et mål i sikte, men ikke det du tror.

Vekten 23/9-22/10

Du er ganske høy på pæra akkurat nå, og det kan både irritere og imponere dem du møter på. Egentlig er det viktigste at du har en god selvtillit, ettersom den hjelper deg til å nå dine mål. Andres mening blir sekundært.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å nå et delmål, men du er lenger unna enn du trodde. Ikke bli så altfor skuffet dersom du ikke når hele veien frem. Det kommer en ny dag i morgen med nye muligheter. Kvelden handler om varme og nærhet.

Skytten 22/11-21/12

Du gir en kald skulder til en venn. Du synes at denne personen har vært veldig uoppmerksom den siste tiden, og det gjør at du ønsker å straffe han/henne gjennom å være kald. Din venn forstår ingenting. Noen ganger er det bedre å prate om problemene, fremfor å tie.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir variert og morsom. Du har planlagt mange aktiviteter, og det kan hende at du må forandre en del på timeplanen din. I løpet av ettermiddagen får du høre noe som både gjør deg glad og forskrekket på samme tid. Dette kan bli en reell utfordring å ta tak i.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar tak i flere vanskelige relasjoner i dag, og det går ganske bra. Vær ærlig og tydelig i din kommunikasjon. Uansett om du kommer med gode eller dårlige nyheter, så er det bedre å si det som det er. Kvelden handler om fremtiden.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å sikte seg inn på et spesifikt mål, og nå det. Dersom du skal klare det hele veien har du behov for sosiale ferdigheter, ettersom du trenger hjelp fra dine kolleger for å sette dine planer til live.

Powered by Labrador CMS