Dagens Horoskop: Onsdag 17. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å holde fokus, for tankene dine har en tendens til å sveve avgårde. Til vanlig er ikke Væren en dagdrømmer, men akkurat nå blir du påvirket av Månen og da vandrer tankene dine avgårde hele tiden.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir stressende, men produktiv. Du fokuserer på hva det er du skal gjøre og sørger for at det blir gjort i tide. Sjefen din er imponert over pågangsmotet ditt, men han/hun forstår også hvorfor du er så målbevisst som du er. Kvelden kan by på både fornøyelser og hjemmekos.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en intensiv onsdag som handler mye om relasjoner og om å få ting til å fungere i hverdagen. Det er ikke alltid så enkelt å anpasse seg etter andre, spesielt ikke om du er i et nytt forhold. På kvelden starter du opp et nytt prosjekt hjemme.

Krepsen 21/6-22/7

Du kjenner nærheten til noen som ikke er med deg lengre og det gjør deg både glad og lei deg på en og samme tid. Du er en følsom person selv om du ikke alltid viser det utad og du er veldig sensitiv når det gjelder ting som ligger utenfor det normale.

Løven 23/7-22/8

Du er i et veldig godt humør denne onsdagen. Det handler om at visse konflikter i livet ditt endelig har løst seg og du kan fokusere på fremtiden istedenfor å gruble over det som har vært. I løpet av ettermiddagen har du intensiv kontakt med en person du synes du ser altfor lite til.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag der du får utfordret deg selv og vært mer fleksibel. Jomfruen liker å gjøre ting på sin og liker ikke å bryte rutiner, men slik ting ser ut nå, er det viktig å være en lagspiller og hoppe inn litt her og der.

Vekten 23/9-22/10

Du føler deg sint, frustrert og ubekvem, uten at du helt vet hvorfor. Du våkner opp med en allmenn følelse av at noe er feil og at du har gått glipp av noe som er viktig. Vekten har en sterk intuisjon, så føler du det slik så er det antageligvis sant. Prøv å finne ut av hva det er du har glemt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en hendelsesrik og morsom onsdag der du holder deg aktiv hele dagen.Du pleier vanligvis unngå å gjøre ting som gjør deg svett, men i dag synes du det er gøy å dra den helt ut. Kvelden byr på hjemmekos og du er tidlig i seng.

Skytten 22/11-21/12

Du kan være litt ilter mot den personen du bryr deg aller mest om. Det handler om at du føler deg usynlig og at du vil ha oppmerksomhet. Du analyserer ikke følelsene dine, og lar de heller gå utover de rundt deg, derav ditt dårlige humør.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen nyter du livet, speseilt om du befinner deg i et annet miljø enn du pleier. Du har mer nærhet til naturen og skjemmer bort deg selv med velbehøvelig luksus i form av god mat og koselig selskap. I dag tar en person kontakt med deg og det gjør deg ekstra glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å ha tydelige mål og om å ikke gi opp selv om ting ikke går helt som planlagt. Du må se fremover og prøve og ikke begrave deg i de feilene du gjør. Alle gjør feil, det er slik vi mennesker vokser og lærer.

Fiskene 19/2-20/3

Du har litt vanskelig for å uttrykke følelsene dine med ord. Du prøver å kommunisere hva du føler, men du innser at de ordene som kommer ut av munnen din, ikke samsvarer med det du føler inni deg. Dette er en bra dag å øve på å få frem følelsene dine på.

Powered by Labrador CMS