Dagens Horoskop: Onsdag 17. Februar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en del ting du vil prate om med en venn, men det går ikke så bra ettersom denne personen ikke vil lytte til deg. I løpet av ettermiddagen venter gode nyheter. Kvelden blir veldig morsom, og handler om et vennskap som er på vei til å utvikles til noe mer.

Tyren 20/4-20/5

Du tror du skal ha energi til å gjøre masse i dag, men det har du ikke. Du har lagt en tøff uke bak deg, så nå skal du være snill mot deg selv. Kvelden blir overraskende og gøy. Du får fantastiske nyheter i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du sysler med noe som rett og slett ikke funker. Du har forsøkt på alle mulige måter, men det viser seg at dette ikke er så lett som du trodde til å begynne med. Kvelden handler om å lytte til en venn.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å megle i en konflikt, men det går ikke så bra som du hadde håpet. Alle parter er like sta og selvsentrert, og det blir vanskelig å få dem til å samarbeide. Selv om det ikke blir helt optimalt, klarer du likevel å finne en slags løsning på konflikten.

Løven 23/7-22/8

I dag får du høre noe som gjør deg frustrert. Du har en konflikt i livet ditt som du sliter med å løse, og i dag eskalerer det. I løpet av ettermiddagen skjer det noe som får deg i bedre humør.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er masse energi i ditt horoskop i dag, og det gjelder å utnytte dette på best mulig måte. Du har en del utfordringer foran deg, og det gjelder å holde ut hele veien til mål. Derfor må du bruke energien din smart, slik at du ikke går tom halvveis i dagen.

Vekten 23/9-22/10

Det er mye å gjøre i dag, og du føler på stress. I løpet av ettermiddagen venter nyheter angående jobb. Disse nyhetene vil hjelpe deg å planlegge fremtiden på en måte du ikke har hatt mulighet frem til nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir stimulerende og gøy. Du vil rekke så mye som mulig, men det forutsetter at du er organisert og har mange gode idéer. På ettermiddagen får du kritikk for noe du har gjort feil.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes flere ting du burde ta hensyn til i dag. Den ene tingen er din egen styrke som blir satt på prøve, og det andre er en samarbeidspartner som ikke er så glad i gruppearbeid. Du må tilpasse deg etter situasjonen, og ikke ha får høye krav til deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av dagen tester du nye måter å jobbe på, og det gir enda bedre resultater enn du hadde trodd. Akkurat nå går det meste din vei. I løpet av ettermiddagen får du en oppløftende og uventet sms.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er en del du burde ta tak i denne dagen, men du har ikke helt energi til det. Du har generelt lite energi for tiden, og det er kanskje på tide å lytte til det kroppen prøver å fortelle deg. I løpet av ettermiddagen skjer det noe som gir deg styrke.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en gøy og variert dag, der du får bryne deg på et uvanlig oppløftende og utfordrende prosjekt. Kvelden handler om løfter og svik. Det er kanskje ikke så alvorlig, men det svir likevel.

Powered by Labrador CMS