Dagens Horoskop: Onsdag 16. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen blir et eventyr du sent vil glemme. For deg handler det om å lykkes innen et område som du tidligere har kjempet med, men som nå begynner å føles overkommelig. I dag treffer du en venn for første gang på lenge og det gjør deg glad. Han/hun ser ut til å ha vært bortreist eller syk over en lengre periode.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes en uro og følelse av å ikke passe inn i tegnet ditt akkurat nå, men i dag er første gang på lenge hvor du føler at ting er bra igjen. Du har det bedre og du føler at puslebitene er i ferd med å falle på plass. Kvelden handler om framtiden.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil så gjerne vise din venn at du både har drivkraft og talent, men problemet ditt er at når du prøver for mye, så presterer du ikke like bra som du kunne gjort. I løpet av kvelden møter du en inspirerende person som får deg til å tenke i nye retninger.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om penger og din manglende interesse for å tenke langsiktig økonomisk. Du synes at sparing og langsiktige investeringer er kjempe kjedelig, men i dag får du en økonomisk plan presentert som interesser deg.

Løven 23/7-22/8

Denne onsdagen prøver du å henge med ulike former for utfordringer, men akkurat nå har du ikke helt viljen eller fokuset du trenger for å ta deg av slike oppdrag. Akkurat nå bør du holde deg til oppgaver som går på rutine og som ikke krever så mye av deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ingen bra måte å pakke inn den kritikken du må komme med i dag, det kommer til å gjøre vondt uansett. Men husk at det er bedre å rippe av et plaster fort, enn å utsette smerten. Vær oppriktig og klar i hva det er som er bra og hva som er mindre bra med vennen din sitt prosjekt.

Vekten 23/9-22/10

Du er i ganske så dårlig humør i dag og det kan farge av på jobben du gjør. Du jobber sakte og du vegrer å ta i mot hjelp ettersom det får deg til å føle deg enda verre. I løpet av dagen får du høre en positiv nyhet som lysner opp dagen din.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å samarbeide og om å kunne fungere bra i en gruppe. Du synes ikke du har noe problemer med å jobbe sammen i en gruppe, men gruppen din kan en litt annen oppfatning. Husk at i en velfungerende gruppe, må alle få ta til ordet.

Skytten 22/11-21/12

Du synes det er gøy og interessant å se hvordan en venn har utviklet seg. Denne personen har gått igjennom mye den siste tide og du føler deg litt ansvarlig for denne personens positive utvikling. I dag har dere to noe spesielt å feire.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er tilbake til hverdagen igjen, men du føler deg ikke helt i toppform. Du kan ha gått igjennom en kortere tids sykdom eller noe annet som gjør at du føler deg litt ute av form. I dag får du sjansen til å yte maksimalt og du blir positivt overrasket over hvor mye bedre form du er i nå.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en morsom og variert onsdag der du får sjansen til å imponere en sjef med din kreativitet og evne til å tenke positivt. Du nyter virkelig jobb akkurat nå, men det er ikke bare jobbmessig at du har store utfordringer. Det finnes en del private prosjekter som du må jobbe med.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å ta ting i egne hender og ikke la skjebnen styre for mye. Du har lenge fulgt strømmen, men nå har du bestemt deg for å bryte denne trenden og gjøre som du vil istedet. Kollegene dine blir overrasket over hvor bestemt du er.

Powered by Labrador CMS