Dagens Horoskop: Onsdag 16. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen prøver du å holde e høyt tempo, og du blir tvunget til å lære deg en masse fakta på kort tid. Dagen blir givende, men du ser resultatet først på sikt. Akkurat nå føles det veldig tøft og krevende. På kvelden satser du på å lade opp batteriene.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir litt forvirrende. Du jobber på en uvanlig måte og det tar en stund innen du klarer å omstille deg rent mentalt. I løpet av dagen får du et fint kompliment av en sjef. Du håper denne personen mener det den sier. Tyren kan være ganske så mistenksom av natur, spesielt når det kommer til komplimenter.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag får du positiv feedback fra en kollega. Han/hun har betydelig mer erfaring innen dette området, dere jobber begge på akkurat nå, og du er veldig glad for at denne personen er så hjelpsom. I løpet av ettermiddagen passer det bra å skjemme bort deg selv litt ekstra. Du har behov for et brudd i hverdagen.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du høre rykter som gjør deg mer opprørt enn du vil innrømme. Det handler om en hemmelig forelskelse som du ikke har sluppet taket på, og som åpenbart har gått videre. Dette kan bli vondt for deg å svelge.

Løven 23/7-22/8

Du setter spørsmålstegn ved noe som burde være soleklart, selv for deg. Det handler mest av alt om at du vil røre om i gryta og se hva slags reaksjon du får. Løven hater alt som er A4 og hverdagslig, når det blir for kjedelig for deg, liker du å skape intriger bare for å ha noe å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er veldig rett på sak med hva du vil og det setter kollegene dine veldig pris på. Det er ikke alltid mennesker er så tydelige som du er. For deg handler det om å ha en ærlig kommunikasjon i alle ledd. På ettermiddagen introduseres du for en ny og spennende kollega.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å ikke stresse, selv om det er mye å gjøre. Ofte blir du mindre effektiv når du stresser, enn når du jobber metodisk. La ting ta tid, da slipper du gjøre ting på nytt. Kvelden blir veldig stimulerende.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er lenge siden du unnet deg å bare ta det med ro og nyte hverdagen. Det har vært mye både privat og på jobb i høst, men akkurat nå er det rolig og du kan bruke dagene på å komme deg a jour igjen. Kvelden handler om en venn og denne personens problemer.

Skytten 22/11-21/12

Du er bestemt og det er bra, så lenge du er sikker på at det du sier stemmer med det du føler. Det finnes en risiko for at du høres mer overbevist ut enn hva du egentlig er. Om du er tvilsom, så skal du si det, ellers kommer du bare til å angre deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen opplever du et nytt miljø og nye utfordringer. Det blir en spennende og utviklende dag hvor du innser hva det er du vil jobbe med. I løpet av dagen kommer du nærmere noen nye kolleger. Det tar tid for deg å slippe disse inn i livet ditt, men nå føler du deg klar for å senke garden.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er veldig spørrende i dag. For deg handler det om at en kollega er så slurvete og det går ut over dere alle. Du tror at om du hele tiden setter spørsmålstegn ved hva denne personen gjør på jobb, så vil han/hun bli oppmerksom på hva den gjør feil. Kvelden handler om vennskap.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil være fokusert i dag, men tankene dine har en tendens til å vandre rundt og det blir ikke så mye gjort som du hadde håpet på. Mange av tankene dine kretser rundt hverdagen, kjærlighet og en hemmelig lidenskap du har.

Powered by Labrador CMS