Dagens Horoskop: Onsdag 16. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en bra og kreativ dag der du får muligheten til å gjøre morsomme og utfordrende ting. I dag settes både din utholdenhet og intelligens på prøve. I løpet av ettermiddagen omgås du gjerne venner og familie.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en herlig og fri onsdag der du våger deg ut på eventyr. Dersom været er bra er du gjerne utendørs. Du oppdager nye miljøer og det vekker en kreativitet i deg som du ikke har følt på lenge.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag tvinger du deg selv til ikke å stresse, selv om det er veldig frustrerende. Tålmodighet er vanligvis ikke din sterke side, men du vet at du har alt å vinne på ikke å rushe i denne situasjonen. Kvelden blir morsom og underholdende.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en stahet i ditt stjernetegn som bare kan oppstå når ditt stjernetegn påvirkes av elementet jord. I dag tester du dine egne grenser, og det med en engels tålmodighet. Du gir ikke opp, selv når det blir tøft, og du jobber etter prinsippet om at øvelse gjør mester.

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant og utviklende dag der du får muligheten til å imponere en person du beundrer. Du vet at denne personen ikke skryter så ofte, og derfor blir det ekstra stort når denne personen virkelig lar seg imponere og viser det.

Jomfruen 23/8-22/9

Noen ganger blir du litt lei deg når du ikke får det som du vil, og det skjer i dag. Noe du har kjempet for lenge faller gjennom, og det vekker en følelse av håpløshet hos deg. Prøv å se det positive i situasjonen. Nå har du fått oppmerksomhet rundt dette prosjektet, slik at det kan lykkes neste gang.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du gjerne være utendørs, og dersom det ikke er mulig kan du bli rastløs og irritert. Du føler deg innestengt, og denne frustrasjonen går utover dine nærmeste. I løpet av dagen forandres noe som gjør det lettere å være innendørs.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er en herlig dynamikk i denne dagen, så ta vare på denne energien. I løpet av dagen har du muligheten til å teste nye oppgaver som du finner både utfordrende og interessant på samme tid. Kvelden handler om vennskap.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganske rolig, og det passer deg bra. Du fokuserer på å gjøre en ting av gangen, og du stresser ikke. Din sjef kan bli litt frustrert over at du ikke øker tempo, men det bryr du deg ikke om. Kvelden blir herlig.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler både om å si ja, og om å sette grenser. Det blir en interessant dag der din taktiske side utfordres og du får muligheten til å teste nye strategier. Kvelden handler om familie og familietid.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er noen ting du burde tenke over i dag. Det handler mye om hvordan du tenker når det gjelder visse typer utfordringer og hvordan du håndterer tøffe situasjoner. Modenhet gir erfaring, så derfor er det sannsynlig at du vet bedre etterhvert som du blir eldre.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en herlig og interessant dag der du utfordres til å gjøre ting som du vanligvis ikke vil prøve. Å tvinges til å tøye grenser gjør at du åpner øynene for ting som tidligere har vært uinteressante. Kvelden blir koselig og veldig sosial.

Powered by Labrador CMS