Dagens Horoskop: Onsdag 15. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag planlegger du noe nytt og helt uventet. Det blir et eventyr i seg selv å gjøre dette, men det blir også en utfordring å våge å gå imot de vanlig reglene og normene. Kvelden handler om en sport.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir rolig og harmonisk. Du skal rekke en del idag, men ikke mer enn at du rekker å være litt kreativ og fantasifull også. Denne onsdagen får du verdifull informasjon som kan forandre noe på jobben din.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er velig saklig akkurat nå, noe som er en bra ting. Takket være det faktum at du ikke lar andre ødelegger for dine målsetninger, så kommer du flere steg nærmere dit du vil være. Idag bør du være forsiktig med alle typer utgifter.

Krepsen 21/6-22/7

Idag bestemmer du deg for å gjøre noe annerledes. Du vil imponere en person og det gjør du gjennom å gjøre noe bare for å gjøre han/hun glad. Den reaksjonen du møter blir bedre enn du hadde håpet på.

Løven 23/7-22/8

Det handler om å ta initiativ akkurat nå. Det er bare du som kan oppnå dine egne drømmer, det finnes ingen andre som kan oppfylle de for deg akkurat nå. Du pleier å være ganske lat og la andre jage, men i dette tilfellet er det du som må anstrenge deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir ganske så merkelig. Den blir både anstrengende og morsom på en og samme tid. Du har et hinder å komme over, etter det er du i havn stort sett hele dagen, Idag får du hjelp av en person som liker deg godt.

Vekten 23/9-22/10

Du må gjerne uttrykke deg litt klarere, da blir det enklere både for deg selv og for de som lytter til deg. Det kan være vanskelig å kle en følelse med ord, men prøv å tenke igjennom hva det er du vil ha sagt innen du åpner munnen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være effektiv, selv om du ikke føler det helt sånn. Du må prøve å tenke på hvordan du skal jobbe og hvordan du skal nå igjennom med dine ambisjoner. I løpet av dagen møter du en person som får deg til å fundere over noen alternative veier.

Skytten 22/11-21/12

Idag er du veldig ufokusert. Du tenker ikke før du handler, så resultatet blir dessverre ikke helt som du hadde håpet på. Til tross for at en venn prøver å få deg til føle deg bedre, så føler du deg litt mislykket.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har mye å tenke på denne onsdagen. Først er det visse ting du må rekke og da er det å holde fokus som gjelder. Etter det skal du prøve å overtale en venn om å gjøre noe som han/hun synes er litt tøft og til slutt blir du overrasket når en person som du ikke kjenner så godt, tar kontakt med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du burde ikke bli overrasket over din kollegas oppførsel, men du trodde at han/hun hadde endret seg, så derfor blir du snarere skuffet enn overrasket når han/hun går tilbake til sin gamle måte å være på. I løpet av ettermiddagen unner du deg selv noe ekstra.

Fiskene 19/2-20/3

Idag gjør du noe du skjemmes litt over og derfor holder du det hemmelig for alle. Det handler om en du er tiltrukket av som du ikke kan motstå, selv om du vet du burde. Idag flørter du litt med denne personen og kjemien dere imellom gjør at du får sommerfugler i magen.

Powered by Labrador CMS