Dagens Horoskop: Onsdag 14. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en del å gjøre denne onsdagen, så det er bra om du er disiplinert og organisert. Tenk igjennom hvordan du legger opp dagen innen du begynner, slik at du har en plan å jobbe mot. Væren funker best når den har konkrete mål å jobbe mot.

Tyren 20/4-20/5

Denne onsdagen prøver du å gjøre ting som må bli gjort, men som du synes er kjedelig. Det går så der, for du har hverken lyst eller ork til å gjennomføre og du har vanskelig for å være hard mot deg selv. Prøv å ikke kreve for mye av deg selv. Mange pauser og belønninger etter oppnådde mål, kan fungere som en gulrot for din del.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en ganske kaotisk onsdag der du ikke har kontroll på noe som helst. Du opplever det som om alt og alle er imot deg i dag. Det som kan gå feil går feil, men midt oppi det hele finnes det en kollega som tar ekstra ansvar og som er der for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du kan være ganske så forutsigbar og det er du i dag. Du forventer visse ting av din venn og han/hun vet akkurat hva det er du vil at han/hun skal gjøre, men allikevel går vennen din imot hva du ønsker. Det er som om han/hun er ute etter å starte en krangel.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være avvaktende og vente på en beskjed. Tålmodighet har aldri vært din sterkeste side, men i dag har du et overflod av den varen bare fordi du vet at visse ting er verdt å vente på. Kvelden handler om å planlegge fremover.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i et strålende humør denne onsdagen og det merkes på din sprudlende måte og ditt høye tempo gjennom hele dagen. Mennesker blir positivt overrasket over din innstilling til det meste. Kvelden handler om å slippe taket og bare ta det med ro.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt urolig for en venn. Han/hun signaliserer at han/hun ikke føler seg så bra, men utad holder denne personen er sterk fasade. Du vil vise at du er der for vennen din og at han/hun kan åpne seg for deg om han/hun trenger noen å prate med. Kvelden blir overraskende sosial.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskelig for å gjøre noe med den bølgen av hendelser som er på vei inn i tegnet ditt. Egentlig er det meste ting du ikke kan påvirke, selv om du kanskje kunne ønske, så det er bare å innta posisjonen sin og deretter følge med strømmen.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å våge stole på sine egne følelser. Iblant har du vanskelig for å slippe mennesker inn i livet ditt ettersom du er redd for å bli skuffet. På utsiden er du sosial og åpen, men du holder mange dører stengt når du omgås andre enn din nærmeste krets.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en litt eventyrlig onsdag som tar deg ut på dypt vann, hvor du blir tvunget til å lære deg å svømme veldig fort. Som flaks er, så er Steinbukken lettlærte og lærer nye ting veldig fort. Fokuset ditt og ditt vinnerinstinkt er dine beste venner i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne onsdagen avslutter du et prosjekt som har pågått siden begynnelsen av uka og det føles litt sørgelig, men også ganske skjønt. Nå er det mer enn et år til du trenger å bekymre deg over noe lignende igjen. Kvelden byr på en unik mulighet til å få tilgang til litt hemmelig informasjon.

Fiskene 19/2-20/3

Onsdagen blir morsom, inspirerende men også stressende og veldig intensiv. Akkurat nå skjer det så mye på jobb og det gjelder å følge med, slik at du ikke går glipp av noe verdifullt. En beskjed kan skape kaos på ettermiddagen. Prøv å holde følelsene dine i sjakk.

Powered by Labrador CMS