Dagens Horoskop: Onsdag 14. August

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er noen spørsmål du må finne svar på idag. Disse har vært oppe for diskusjon tidligere, men det har ikke blitt tatt noen direkte beslutning. Nå nærmer det seg et kritisk punkt hvor det ikke kan utsettes lenger. Kvelden handler om vennskap.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir en velfortjent pause i en ganske så hektisk hverdag. Du rekker å gjøre en del hjemme samtidig som du unner deg litt luksus i form av god mat, kanskje en god lunsj et sted? Kvelden blir koselig. Du omgås helst med familie.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av dagen stiller du en kollega til veggs. Du har lagt merke til at denne personen er litt av en intrigemaker, men det er først nå du selv blir rammet. Det er på tide at du viser hvor landet ligget, før det går for langt.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir irritert på en kollega som vegrer seg for å rette seg etter andre. Han/hun skal alltid stikke seg ut og vise at han/hun er på hugget. Dessverre kan din kollegas ambisjoner stå i veien for hans/hennes empatiske side og da blir han/hun ganske hensynsløs. På kvelden diskuterer du problemet med din partner.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en person som stadig lykkes med å overraske deg. Han/hun er kanskje ikke den mest sosiale eller den som hører mest fra seg, men da og da gjør han/hun noe som virkelig varmer hjertet ditt. Idag bestemmer du for å overraske din venn med et forslag du håper at han/hun liker.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en ganske varierende dag hvor du får mulighet for å lufte litt nye ideer med en kollega. Du og denne personen har samme tankegang, så derfor jobber dere bra sammen. Kvelden blir overraskende tøff. Du tar på deg et frivillig oppdrag som viser seg å være ganske omfattende.

Vekten 23/9-22/10

Du er i et strålende humør denne onsdagen. Du kan prestere bra om du bare får litt drahjelp fra en mer erfaren kollega. Idag får du den hjelpen du behøver og da utretter du små mirakler. Kvelden blir koselig og sosial.

Skorpionen 23/10-21-11

Du håper på å få mulighet til å vise de talentene du besitter. Idag kan muligheten åpne seg. Du støter på en person du kjenner fra langt tilbake og han/hun kan være akkurat den kontaktet du trenger.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes mye som gjør deg stresset idag og helst hadde du villet tilbringe dagen med den personen som betyr mest for deg, men han/hun ser ut til å være opptatt med noe annet. Du blir litt sur over at han/hun prioriterer andre ting enn deg. Kvelden byr på en utflukt.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har sett frem til denne onsdagen. Det er et event du vil på og det gjelder å få med seg litt mennesker slik at dagen blir perfekt. Start med å overtale den mest populære personen, så følger de andre med. Kvelden blir fortryllende.

Vannmannen 20/1-18/2

Du innser at det blir en utfordring å få alle puslebiter i et prosjekt på plass idag, men om du bare fokuserer på en ting om gangen og ikke bruker tiden på en masse sideprosjekter så kommer det til å gå bra. I løpet av dagen får du mulighet til å belønne en person for hans/hennes prestasjoner.

Fiskene 19/2-20/3

Du er egentlig en sann romantiker som tror på kjærligheten, men akkurat nå begynner du å tvile litt. Du er fornøyd med det forholdet du er i, men du føler ikke den lidenskapen du ønsker å føle. Det som irriterer deg mest, er at det finnes en annen som lykkes med å vekke sterk følelser i deg når dere sees.

Powered by Labrador CMS