Dagens Horoskop: Onsdag 14. April

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du sukker lettet ut i dag. Det handler mer om presset du har vært under, enn at det er lite å gjøre i dag. Du føler at du har bedre kontroll, og det gjør at du puster lettere. I løpet av kvelden skjer det noe annerledes, men gøy.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ganske befriende på mange måter. Du har ting å gjøre, men du kan likevel legge opp dagen som du selv vil. I løpet av ettermiddagen får du opp tempo. Kvelden handler om en aktivitet.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er masse å tenke på i dag. Mye handler om fremtiden, men en del handler om planer for den kommende uken. I løpet av dagen vil du gjerne vise hvor du står, og det gjør du gjennom å lufte tankene dine.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en intensiv dag der du har mye å ta igjen. Du har vanskeligheter for stress. Da knyter det seg ofte for deg, og det gjør det i dag. Dersom du deler opp alt du skal i mindre oppgaver, får du lettere oversikt, og alt føles mer håndterbart.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å vise hvem du er i ulike situasjoner. Gjennom å være så ærlig som mulig unngår du fremtidige misforståelser. Du og din venn vil forskjellige ting med deres felles fremtid, og det er like greit å sette en stopper for misforståelsene allerede nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen får en tung start, men ender bra. Mye handler om din innstilling, og om hva du vil oppnå. Dersom du fokuserer på riktige ting, så vil du nå dine mål raskere, enn om du hele tiden sporer av. I dag har du en god flyt i alt du gjør.

Vekten 23/9-22/10

Du tviler, men det er ikke så uvanlig. Du pleier å gå litt frem og tilbake før du bestemmer deg. Denne gangen går problemene dypere, og det handler om mer enn at du er ubesluttsom. Du vet at dette er noe du ikke vil gjøre, men du vet ikke hvordan det skal gå når du sier dette til vennen din.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å ta seg frem, til tross for motvind. Du er sjelden den som synes det er slitsomt når oppgavene er krevende, men akkurat i dag føles alt tungt. Kanskje det handler om noe annet enn jobb?

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske rolig dag der du fokuserer på å bli ferdig med noe. Dette er noe du selv er veldig fornøyd med, så det er ikke sikkert du reagerer så bra dersom noen kommer med kritikk mot det du har gjort. Noen ganger kan du være ganske følsom.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å fokusere og ta en ting av gangen, noe du ikke har vanskeligheter med. I dag derimot er du både litt her og der, og da kan det hende at det blir mer forvirring enn resultater. Kvelden blir overraskende på en positiv måte. Du får et veldig fint kompliment.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet at vennen din tar feil, men du vet ikke hvordan du skal ta det opp uten å såre denne personens følelser. Vennen din er inne i en periode der han/hun er veldig sårbar, og risikoen er at nok en negativ kommentar fra din side vil får begeret til å renne over.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å være kritsik mot en venn, og det synes du er vanskelig. Du trives bedre i den positive, støttende rollen, fremfor å være den som påpeker feil. Dessverre trenger vennen din en ærlig tilbakemelding, så da gjelder det å bite i det sure eplet.

Powered by Labrador CMS