Dagens Horoskop: Onsdag 13. November

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å vise respekt for en kollega, selv om du i hemmelighet synes at han/hun er ganske så korka. Du må prøve å ha tålmodighet med denne personen, kanskje kommer du til og med til å oppdage sider hos denne personen som du faktisk liker.

Tyren 20/4-20/5

Denne onsdagen er du ganske trøtt både i sjelen og rent fysisk. Høsten tærer på deg mer enn på andre, du er jo først og fremst et vårbarn. Du har vanskelig for å finne ork til å klare hele arbeidsdagen. En god nyhet kan gi deg ekstra energi på ettermiddagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ulike måter å håndtere et problem på og i dag velger du å ta den enkleste utveien, men innser fort at det var et dårlig valg. Som flaks er, kan du trekke deg og starte på nytt igjen, men det kommer til å kreve en del tid, som du egentlig ikke har.

Krepsen 21/6-22/7

Denne onsdagen prøver du å lytte til hva en person har å fortelle deg. Du blir fort sliten av denne personens måte å uttrykke seg på. Til og med stemmen til denne personen har en søvndyssende effekt på deg, så det gjelder å finne knep som gjør at du ikke svever avgårde i tankene dine istedet.

Løven 23/7-22/8

Det blir en kreativ og interessant dag hvor du virkelig blir tatt på alvor. Du blir litt overrasket over hvordan visse nyheter tas imot av en kollega. Du trodde denne personen skulle bli glad, men nyhetene ser ut til å ha en motsatt effekt på denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne onsdagen prøver du å motivere deg selv til å ikke bli irritert over små bagateller. Akkurat nå har du mye negativ energi i tegnet ditt, noe som gjør at du irriterer deg over unødvendige ting. Å telle til ti innen du åpner munnen, kan være et bra alternativ i dag.

Vekten 23/9-22/10

Når månen er så sterk i tegnet ditt som det den er nå, påvirker det kreativiteten din på en bra måte og får deg til å bli mer intuitiv. Ulempen med dette, er at du kan være litt ekstra følsom og ta til deg signaler eller kommentarer som du vanligvis ikke ville tenkt så mye over.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne onsdagen prøver du å samarbeide med en kollega som du virkelig liker, men som er håpløst slurvete. Det er som om all informasjonen går inn gjennom det ene øret og ut igjennom det andre. Her gjelder det å finne en måte dere kan samarbeide på uten at du blir helt sprø.

Skytten 22/11-21/12

Du dras med i en kollegas entusiasme, men innser fort at du har tatt deg vann over hodet. Det du trodde skulle bli en enkel match, viser seg å være så mye mer komplisert og tidkrevende enn kollegaen din fikk det til å fremstå som.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir bra og passe intensiv. Du har fått smeltet sammen de siste ukers inntrykk og er i kapp både følelsesmessig og mentalt. I løpet av dagen får du skryt fra en sjef som setter pris på at du er så ambisiøs og pålitelig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ikke i godt humør i dag. Det handler om at du ikke føler deg helt tipp topp, men at du allikevel ikke har tid til å være syk. Du lurer på om du skal hjem tidlig, samtidig som du får dårlig samvittighet over å sette dine kolleger i en tøff situasjon.

Fiskene 19/2-20/3

Denne onsdagen får du mulighet til å be en kollega om unnskyldning. Du vet at du har vært litt kort i tonen mot denne personen den siste tiden, men det er fordi du har hatt så mye annet å tenke på at du ikke helt orker å være sosial.

Powered by Labrador CMS