Dagens Horoskop: Onsdag 13. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag passer du på å komme i kapp med ting du har ligget etter med. Du er uvanlig effektiv denne onsdagen takket være Mars sin plassering i tegnet ditt. I løpet av dagen passer du på å kontakte personer som du ser altfor sjeldent.

Tyren 20/4-20/5

Denne onsdagen har du flere friheter enn resten av uka. Du nyter å slippe å ha så store krav til deg selv, samtidig som det kan hende du blir litt passiv. Du vet ikke helt hva du skal gjøre med den friheten du plutselig har.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tenker mye frem og tilbake i dag. Det handler om å tørre å stå fast ved sommerplanene dine eller ikke. Du vil så gjerne komme deg bort fra hverdagen, men samtidig innser du at du kan tape en del penger på å booke reisen allerede nå.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir sjalu i dag, men det er ikke noe du prater høyt om. Du merker at den du er forelsket i, ikke er like interessert i å være med deg, som du er i å være med han/henne. Prøv å roe ned følelsene dine litt, om du vil vinne hjertet til denne personen, må du gi denne personen tid. Dette er ingen prosess du kan påskynde.

Løven 23/7-22/8

Du vet du er ute på tynn is akkurat nå, men du kan ikke la være å gjøre ting som egentlig både er lite gjennomtenkt og ganske destruktivt. Nå når du begynner å bygge på den relasjonen du virkelig vil ha, skal du ikke ødelegge det med stoltheten din eller fristelsene ved å flørte med andre. Prøv å ikke ødelegge for deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en herlig onsdag som inkluderer god mat og koselig selskap å se frem til i dag. Akkurat nå treffer du ikke like mange mennesker som du pleier å gjøre og det gjør at du er sulten på å sosialisere deg. Dagen i dag gir deg en følelse av samhørighet.

Vekten 23/9-22/10

Du får det som du vil i dag. Egentlig hadde du ønsket deg en bedre unnskyldning, men slik som ting er nå får du nøye deg med en enkel unnskyldning, selv om det ikke blir gjort noe stort nummer ut av det. Kvelden handler om familien.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om et spørsmål du ikke helt klarer å slippe taket på. Det handler om fremtiden og et livssvalg. Du er veldig usikker på om dette er riktig vei for deg å gå, samtidig vet du ikke om du har et faktisk valg eller om det bare er å følge den retningen livet har tatt.

Skytten 22/11-21/12

Om du lager drama, er sjalu eller sniktitter på telefonen til kjæresten din i dag, kan det det by på problemer for deg. Denne personen er lei av at du er så mistenksom og kan dra seg unna, om du ikke skjerper deg. Du må prøve å stole på partneren din eller ha en mer åpen dialog.

Steinbukken 22/12-19/1

Du fortsetter å sende meldinger med en person du vet du egentlig burde holde deg unna, men noe ved denne situasjonen er så forlokkende. Du klarer ikke la være å leke med ilden akkurat nå. Dette er ikke likt den litt firkantede Steinbukken.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne onsdagen vender du så smått tilbake til din vanlige hverdag etter et par dager med fri. Du har hentet inn verdifull energi og er mer harmonisk enn du har vært på lenge.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg veldig splittet akkurat nå. Er du i et forhold, handler det trolig om at du er usikker på hva du føler. Noe som inntreffer de siste dagene gjør at du begynner å tenke i nye baner når det kommer til følelsene dine. Du har ikke følt deg så intensiv på lenge.

Powered by Labrador CMS