Dagens Horoskop: Onsdag 12. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir bra, og du slipper å stresse. Du kan heller fokusere på å bli ferdig med ting du henger etter med. I løpet av dagen får du veiledning fremfor et valg som du er i ferd med å ta. Det hjelper deg mer enn du forstår.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir intensiv og går fort. Du har mange ting du vil ha tid til før du tar et par dager fri. I løpet av ettermiddagen får du en herlig overraskelse som varmer. Det er fint å føle seg satt pris på.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en herlig og variert onsdag som handler om kunstnerisk frihet og det at noen setter pris på dine idéer. Du blomstrer virkelig når du får muligheten til å uttrykke deg fritt. Kvelden blir sen, men inspirerende.

Krepsen 21/6-22/7

På onsdagen tar du tak i et prosjekt som må avsluttes før helgen. Det er ekstra viktig før du tar langhelg i morgen. I dag er du ekstra følsom grunnet Månens posisjon, og det gjør at du kan overreagere på visse kommentarer.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskeligheter med å si nei til en viss person som ofte krever for mye av deg. Dere var nære før, men ikke nå lenger, og det gjør at denne personen burde forstå at han/hun ikke kan forvente at du alltid skal være der og stille opp.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er lite du kan si eller gjøre som får vennen din til å akseptere ditt valg. Denne personen synes at du har begått en feil, og påpeker det gjerne. I løpet av ettermiddagen møter du noen som inspirerer deg til å se fremover.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant og utviklende dag der du lærer masse. Det viktigste er at du er åpen, og ikke lar din mening styres av fordommer. I løpet av dagen oppdager du et nytt talent hos deg selv, og det gjør deg ekstra glad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskeligheter med å rekke alt du har planlagt i dag. Mye handler om at du er litt vel optimistisk når det gjelder tiden. Dersom ting skal bli bra, må du gi det tid. Kvelden handler om å se fremover.

Skytten 22/11-21/12

Det er en herlig dynamikk i ditt horoskop akkurat nå. Du har så mye på gang, men det stresser deg ikke. Du er veldig systematisk, noe som er uvanlig for Skytten. Vanligvis begynner du litt her og der, istedenfor å ha en plan, og holde deg til den.

Steinbukken 22/12-19/1

Noen ganger er det lettere å akseptere at visse ting er som de er, og at det er umulig å forandre. Steinbukken liker ikke å forlate ting uavklart, men i dag har du intet valg. Dersom du likevel velger å fullføre et visst prosjekt, kan det gå utover andre ting.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en interessant og utviklende onsdag der du rekker mer enn du hadde planlagt. Kvelden handler om familien, og å planlegge en kommende reise. Det er mye å tenke på i disse tider, det er ikke bare å pakke en koffert og dra.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir interessant og utviklende. Du lar deg inspirere på mange måter. Først og fremst handler dagen om vennskap og mennesker du kan stole på. Du innser hvor viktig det er å ha pålitelige mennesker rundt deg.

Powered by Labrador CMS