Dagens Horoskop: Onsdag 12. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir som det blir denne onsdagen. Det er en morsom, rar og på mange måter befriende dag for din del. Kvelden byr på en hobby og på et familiearrangement. Du prater alvor med en venn og dere kommer hverandre nærmere idag.

Tyren 20/4-20/5

Dagen idag byr på glede i sin reneste form. Det blir en dag hvor du føler deg stolt både over deg selv, men spesielt over hva noen andre har oppnådd. På ettermiddagen er det venner, bekjente og familie som gjelder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du står ovenfor en beskjed som du både vil og ikke vil ha på en og samme tid idag. Du vet at denne beskjeden kommer til å føre til en forandring og uansett om den er positiv eller negativ, så kommer den til å påvirke livet ditt.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler at du har gått glipp av noe idag og det gjør deg oppgitt. Du vet ikke hvordan du skal bygge videre på det du har, men i ditt tilfelle er det bare å jobbe på. Dette kommer til å bli bra for deg. Kvelden kommer til å bli minnerik på flere måter.

Løven 23/7-22/8

Kanskje er det på tide å utfordre seg selv litt. Selv om du ikke våger å si eksakt hva du føler, kan du kanskje vise følelsene dine med en handling istedenfor. Han/hun liker din alvorlige og oppriktige side, så ta de frem og våg å åpne deg opp litt mer.

Jomfruen 23/8-22/9

Idag tar du en prat med sjefen din. Du vil gjerne spørre om en potensiell utviklingsmulighet, men da vil du være sikker på at du får en positiv beskjed. Du er ikke veldig glad i overraskelser.

Vekten 23/9-22/10.

Det finnes en risiko for at du havner i konflikt med en kollega idag, og det er uvanlig ettersom du pleier å velge en diplomatisk utvei om det finnes en. Han/hun går deg stadig på nervene og idag sier han/hun noe som får begeret til å renne over.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er alvorlige nyheter som når frem til deg idag og du er ikke helt sikker på hvordan du skal tolke de, selv om det ikke berører deg direkte. Det blir en dag hvor du grubler en del over fremtiden og prøver å finne deg selv.

Skytten 22/11-21/12

Det blir ikke helt som du hadde tenkt deg idag. Du hadde håpet på en morsom dag og en fantastisk romantisk kveld, men ting utvikler seg på en litt annerledes måte. Selv om dagen blir koselig, så blir kvelden kaotisk med mye temperament og sjalusi.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir både herlig og veldig underlig. Det blir mye latter og mange minnerike øyeblikk i løpet av dagen. Kvelden handler om kjærlighet, følelser og bekjennelser. Du oppdager også at en person flørter med deg og det gjør deg veldig satt ut.

Vannmannen 20/1-18/2

Iblant er det bedre å bare henge seg på, heller enn å prøve å ta kontrollen. Idag er en slik dag hvor du bør vurdere å ikke organisere for mye, men heller ta dagen litt som den kommer, for den blir bare bedre og bedre. Idag kommer en person til å gjøre deg veldig stolt.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler veldig mye akkurat nå, men ikke helt hva du trodde at du skulle føle. Du er redd for å miste noe eller noen, men ikke den personen som burde stå deg nærest. Du har innsett at livet ditt er komplisert og at hjertet ditt velger å gå sin egen vei.

Powered by Labrador CMS