Dagens Horoskop: Onsdag 12. Februar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en intensiv onsdag hvor du setter spørsmålstegn ved hva kollegaene dine egentlig gjør på jobb. Du vil gjerne ha kontroll, og i dag føler du at ingenting helt fungerer som det skal. Kollegaene dine synes du er altfor kontrollerende.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en rolig og ganske så koselig start på dagen. For en gang skyld føler du at du ligger bra ann og ikke behøver stresse. Ettermiddagen handler om å avslutte et kurs eller en studie. Det blir en ganske givende dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er glad og positiv i dag. Det meste du gjør, går smidig og de små hindrene du støter på i løpet av dagen, klarer du fint, takket være din entusiasme og kreativitet. I løpet av kvelden finnes det rom for å gjøre noe litt crazy.

Krepsen 21/6-22/7

Du er så sta i dag og det gjør at du havner i trøbbel. Istedenfor å akseptere at visse ting er utenfor din kontroll å påvirke, så prøver du å tvinge gjennom visse ideer du har. Ettermiddagen kan gi positive nyheter når det gjelder økonomien.

Løven 23/7-22/8

Du er i et veldig godt humør i dag, og du sjarmerer alle du møter. Du møter en hel del nye personer denne onsdagen, som blir fengslet av din utstråling. Ettermiddagen handler om utendørsaktiviteter.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er bra å være ærlig og prate fritt fra hjertet, men det er kanskje enda bedre å lytte. I dag kan du lære masse om et visst område, om du bare tar et steg tilbake og lar en kollega få mulighet for å vise sin kunnskap.

Vekten 23/9-22/10

Du tar på deg for mye ansvar akkurat nå. Prøv å la kollegaen ta litt av arbeidsbyrden din. Selv om du kanskje har mer erfaring, får denne personen betalt for å utføre akkurat samme jobb som du og da er det bare riktig at denne personen skal ha mer ansvar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er usikker på hvordan et familiemedlem kommer til å reagere når du forteller en nyhet i dag. Du har holdt dette for deg selv ganske lenge nå, men nå er det på tide å si sannheten. Ettermiddagen handler om å gjøre noe litt utenom det vanlige.

Skytten 22/11-21/12

Du er treg på starten av dagen i dag. Til tross for at du prøver å komme i gang, er ikke energien helt på topp. Etter lunsj føles ting bedre, men da må du øke tempoet om du skal klare å rekke alle dagens gjøremål. Kvelden blir overraskende interessant.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen føler du at du endelig begynner å bli deg selv igjen etter forrige helg. Du har kontroll på de fleste ting både på jobb og privat. I dag blir du ekstra glad når en venn kontakter deg angående en morsom beskjed som har med både deg og denne personen å gjøre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du synes ikke du forventer så mye av et visst familiemedlem, mens denne personen synes du stiller altfor høye krav. I løpet av dagen får dere mulighet for å snakke om tiden fremover og å lage en plan som fungerer for dere begge.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt forsiktig i dag. Etter en turbulent tid, vil du ikke pirke opp i unødvendige følelser hos en venn. Selv om det er en del ting dere burde finne ut av, føler du at du faktisk ikke orker flere problemer akkurat nå. For øvrig blir det en harmonisk og ganske så rolig onsdag.

Powered by Labrador CMS