Dagens Horoskop: Onsdag 12. August

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vil finne tilbake til ditt vanlige sorgløse jeg igjen, men av en eller annen grunn så er du litt tungsint akkurat nå. Jobb går så der og du vil egentlig bare hjem så fort som mulig om kveldene. En venn tar kontakt med deg og du tar deg selv i å bli veldig glad for at han/hun hører av seg.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir herlig og avslappende. Du nyter virkelig livet denne dagen. Det kan hende du tilbringer deler av dagen i et salgsmøte av noe slag og du blir positivt overrasket når dere begynner å prate sifre. Kvelden handler om å skjemme bort seg selv, men også om å planlegge for den kommende høsten.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil ingenting i dag, så det gjelder å tvinge seg selv til å prestere. Det blir en bra dag så lenge du kan holde fast ved din positive innstilling. Det er når du lar deg selv dra ned, at ting begynner å gå feil for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en ganske kjedelig onsdag. Du har helt enkelt gått lei alle intriger og de menneskene du pleier å omgås med. Nå prøver du å strekke ut en hånd til personer som du ikke har sett på en stund, men alle ser ut til å være opptatt og ikke ha tid til deg. Det blir en dag med selvransakelser.

Løven 23/7-22/8

Du ser ut til å være opptatt med trening eller en sport av noe slag. Det blir en morsom og ganske intensiv dag. Akkurat nå flørter du en hel del med en person du liker, men som du ikke er forelsket i. Du synes det er litt gøy med all oppmerksomheten.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra onsdag der du tillater deg selv å gjøre ting som du vanligvis ikke pleier å bruke dagen din på. Uansett om du jobber eller har fri, så går timene nesten litt for fort. I løpet av dagen får du kontakt med en person som vil hjelpe deg med et prosjekt du nylig har påbegynt.

Vekten 23/9-22/10

Du føler en uro i magen, og du vet ikke hvordan du skal håndtere den. Det beste hadde kanskje vært å lytte til intuisjonen din, om du bare kan få en oppfattelse av hva det er som uroer deg. Følelsen er ganske vag og vanskelig å definere.

Skorpionen 23/10-21-11

Du hater når andre har rett og du tar feil, noe du blir veldig bevisst på i dag når en kollega virkelig gnir det inn, og viser hvor bra han/hun er. Du må prøve å vende sinnet ditt mot noe positivt. Motgang kan være en bra drivkraft fremover.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å gjøre som man vil og ikke bry seg om hva alle andre mener og tenker om ting. Det kommer til å bli en skikkelig bra onsdag om du bare tillater deg selv å få tilstrekkelig rom for din kreativitet.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en betydelig bedre onsdag enn tirsdag for din del. Å klare å prestere, til tross for at du var så umotivert og hadde så dårlig selvtillit i går, gjør at du føler deg både piggere og gladere i dag. Nå når ditt selvbilde har kommet tilbake, viser du hvor bra konkurransemenneske du egentlig er.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en del som må gjøres denne onsdagen og det kan hende du kommer senere fra jobb enn du hadde sett for deg. Om du bare innstiller deg på å bli ferdig med det mest nødvendige og utsetter resterende prosjekter til i morgen, kan du fremdeles rekke hjem i tide. Kvelden blir en skikkelig energiboost.

Fiskene 19/2-20/3

Sinnet fra i går finnes fremdeles igjen i kroppen din, og uansett hvor mange ganger vennen din ber om unnskyldning, hjelper det ikke. Visse ting må få ta tid til å smelte inn over seg. I løpet av dagen får du mulighet for å vise deg fra en litt mer sporty side av deg selv. Du har godt av å la deg distraheres av litt fysisk aktivitet.

Powered by Labrador CMS