Dagens Horoskop: Onsdag 11. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er veldig kreativ akkurat nå og din fantasi både skremmer og fascinerer dine kolleger. Det finnes ingen som kan ha så store planer som du kan. Du vil virkelig vise at du er en visjonær og at du er nytenkende på mange måter.

Tyren 20/4-20/5

Du får satt din tålmodighet på prøve i dag. Du føler at du må øve deg litt ettersom du vet at høsten kan bli både lang, tøff og veldig stressende. En kollega får deg til å le litt ekstra i dag. Du blir glad over denne personens positive holdning.

Tvillingene 21/5-20/6

Vær ikke sint på deg selv for at du har gjort dårlige valg. Alle kan velge feil i blant, men det er opp til deg å rette opp i disse feilene innen de blir større. En venn gir deg et smart råd som du bør følge, for da kan du komme til å spare både tid og penger.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om små og store valg. Som Vekten er heller ikke beslutninger din sterkeste side og du har en tendens til å vippe frem og tilbake. Du er usikker på hva du skal gjøre ettersom du er usikker på hvilket valg som er det beste for deg.

Løven 23/7-22/8

Du krangler med en kollega og det gjør deg opprørt. Selv om du vet at han/hun ikke mener det han/hun sier, blir du såret over denne personens harde ord. Du har om og om igjen prøvd å bevise for denne personen at du er en venn man kan regne med.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen byr på variasjon og på en hel del morsomme aktiviteter. Denne onsdagen passer du på å krydre hverdagsinteressen med et lite eventyr. Du utfordrer deg selv til å gå utenfor komfortsonen din og våge å teste grenser.

Vekten 23/9-22/10

Det er en sjans for at drømmen din kan gå i oppfyllelse i dag, i hvert fall om du har drømt i det små. Oddsen for at ting går din vei er høy akkurat nå, så det gjelder å ta sjanser når tilfellene åpenbarer seg. Kvelden blir inspirerende.

Skorpionen 23/10-21-11

Du utformer en idé i dag, men enn så lenge er det mer en uklar visjon enn en konkret plan. Du trenger tid til å forankre ideene dine litt mer og det betyr også at du trenger en person å lufte tankene dine med. Kvelden handler om mat på en eller annen måte.

Skytten 22/11-21/12

Du er fornøyd med det du gjør akkurat nå, men det innebærer ikke at du skal slå deg til ro med det. Selv om du presterer bra, trenger du ikke utfordre deg selv for å vokse. Spør en sjef om litt mer avanserte oppgaver.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir virkelig intensiv på en bra måte. Du prøver å presse deg selv litt ekstra ettersom du har et mål som du vil oppnå innen ikke alt for lang tid. I løpet av dagen får du sjansen til å vise en venn hvor mye han/hun betyr for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Det spiller ingen rolle hvordan du tenker i dag, det kommer allikevel til å bli helt feil. Det handler om store planeter som er i rørelse og hvordan de påvirker deg. Selv om den verste delen av påvirkningskraften er over, kommer du til å føle på en forvirring den nærmeste tiden.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i et strålende humør i dag og det er fordi du løper på en venn ved en tilfeldighet. Han/hun får alltid hjertet ditt til å slå fortere og i dag blir det enda tydeligere for deg at du har savnet å se denne personen hver dag.

Powered by Labrador CMS