Dagens Horoskop: Onsdag 11. November

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en intensiv onsdag der du tvinges til å konfrontere en av dine største redsler. Hvordan dette går avhenger av en kombinasjon mellom din personlige drivkraft og den støtten du får fra mennesker rundt deg. Husk at du er mer kompetent enn du tror - du er din egen verste kritiker.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir litt mer stressende enn tidligere, men om du bare fokuserer på en ting om gangen, så kommer det til å gå bra. Du er en person som virkelig kan være driftig når du først setter den siden til. Kvelden handler om å vise noen hvor mye han/hun betyr for deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en ganske koselig onsdag der du får utviklet din måte å tenke på. Du synes det er gøy å lære nye ting, så denne typen utfordringer passer deg perfekt. Kvelden byr på en hel del sladder.

Krepsen 21/6-22/7

Du berøres sterkt av en historie du får høre i dag. Du kunne ønske du kunne gjøre mer for denne personen, men slik som omstendighetene er akkurat nå, kan du ikke bidra med så mye mer enn å vise empati.

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant og utviklende onsdag der du får samarbeide med en person du beundrer. Hans/hennes sjarm og evne til å få mennesker til å føle seg sett, er noen av de kvalitetene du beundrer.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt skeptisk til et rykte du får høre i dag. Du vet at den personen som kommer med dette, har en tendens til å overdrive og tolke ting feil. Uansett hva du tror, så vekker dette ryktet nysgjerrigheten i deg og du får lyst til å finne ut mer.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes så mye du vil ha gjort akkurat nå, men både økonomien din og din personlige situasjon setter en stopper for å være så impulsiv. Husk at denne typen drømmer kan bli sanne, det bare kreves litt mer planlegging enn vanlig for å kunne virkeliggjøre dine visjoner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irritert på en slektning som ikke forstår seg på sitt eget beste. Vanligvis ville du latt denne personen få gjøre feil og selv oppdage hvor dumt han/hun oppfører seg, men nå er risikoen for høy til at du ønsker å ville statuere et eksempel.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant onsdag der du får mulighet for å være litt mer fleksibel enn du pleier. Du har så mye å gjøre akkurat nå, at du ikke helt klarer å slappe av og bare nyte nuet. Kvelden handler om å ordne opp i en krangel du har hatt med en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er veldig sta akkurat nå og får viljen din i nesten alle situasjoner. Det kan være bra om du lytter litt mer til de rådene du får. Du har personer med mye erfaring rundt deg og de kan hjelpe deg med å gjøre unødvendige feil. Kvelden blir overraskende morsom.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kjemper for å orke motgang på jobb. Et prosjekt du har jobbet lenge med, går ikke helt som du hadde håpet på. Husk at å feile er en del av prosessen, så du må bare akseptere at ting går skeis iblant og lære av feilene du gjør.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar en ting om gangen akkurat nå. Du har måttet forholde deg til så mange ulike beslutninger den siste tiden, at du føler deg matt bare av tanken på å skulle ta en ny beslutning. Dagen handler om rutiner og å ikke tenke så mye på hverken ting som har skjedd eller ting som skal skje.

Powered by Labrador CMS