Dagens Horoskop: Onsdag 11. Mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Du unngår å fortelle en ting til en venn fordi du er redd for å gjøre denne personen opprørt. Samtidig er du ganske bevisst på at du forverrer situasjonen ved å tie. Iblant er det bedre å ta tyren ved hornene.
Tyren 20/4-20/5
Det blir en uvanlig harmonisk onsdag for alle tidlig fødte Tyrer. Du nyter å kunne legge opp jobben din på en måte som gjør at du slipper å anpasse deg alle andre. Kvelden blir familiekjær og sosial.
Tvillingene 21/5-20/6
Du vil få et rykte bekreftet, men uansett hvor mange tråder du drar i, finner du ikke ut noe mer enn det løse ryktet du hørte her om dagen. Det beste er å avvente og se om du hører mer om saken senere i uka.
Krepsen 21/6-22/7
Du er en nysgjerrig person, som ofte legger deg opp i ting du egentlig ikke har med å gjøre. I dag havner du i en slik situasjon der nysgjerrighet driver deg litt lenger enn hva som er passende. Her gjelder det å kunne be om unnskyldning dersom du merker at du har gått for langt.
Løven 23/7-22/8
Du er ganske lei vennene dine, jobben din og store deler av livet ditt akkurat nå. Etter en nyforelskelse i høst, begynner det meste å kjennes litt monotont. Du tar deg selv i å tenke mer og mer på denne personen, som du nesten aldri treffer nå for tiden. Ta kontakt og foreslå at dere skal treffes.
Jomfruen 23/8-22/9
Du har en masse ideer akkurat nå, men det er vanskelig å samordne alle. Kanskje burde du legge noen av prosjektene dine på is og fokusere på de beste ideene, istedenfor å prøve å starte alt på en gang. En gammel forelskelse hører plutselig fra seg og du blir både smigret og litt forført på en og samme tid.
Vekten 23/9-22/10
Det finnes ingen kobling mellom to av vennene dine annet enn at de begge kjenner deg, allikevel mener du disse to er som skapt for hverandre. Dessverre har det ikke alltid vært så vellykket når du har lagt deg i andres kjærlighetsforhold, men stol på intuisjonen din denne gangen. Skorpionen 23/10-21-11
Dagen handler om å ikke miste grepet, til tross for at du i perioder er så trøtt at du kunne sovnet sittende. Det handler bare om at du er vårtrøtt, så det er bare å holde ut. Det beste du kan gjøre, er å være ute i solen så mye som mulig. Skytten 22/11-21/12
I løpet av onsdagen anklager du en venn for noe du vet at han/hun ikke har gjort, du er bare frustrert og vil skylde på noen. Du angrer deg etterpå, men det er vanskelig å ta tilbake noe man har sagt. Det beste er om du tenker før du åpner munnen.
Steinbukken 22/12-19/1
Dagen blir kreativ og utfordrende. Din intelligens blir satt på prøve i dag og du svarer med et godt resultat. Steinbukken pleier å være målrettet og akkurat nå får du ekstra påvirkning fra Væren og Solen. Kvelden handler om en hobby og om en ytterst komplisert relasjon du har.
Vannmannen 20/1-18/2
Det blir en bra onsdag der du får mye gjort, uten å måtte stresse. Kollegaene dine sitter og gjesper mens du føler deg full av energi og entusiasme. I løpet av ettermiddagen treffer du en person som har morsomme nyheter som angår deg.
Fiskene 19/2-20/3
Du blir veldig glad denne onsdagen. En venn tar deg med på en overraskelse du blir veldig glad for. Ettermiddagen handler om en sport du elsker.
Powered by Labrador CMS