Dagens Horoskop: Onsdag 10. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Alt blir bedre dersom du ser positivt på utfordringene som kommer din vei i dag. Om du ikke prøver, vil du heller ikke lykkes. Det meste handler om din grunninnstilling til utfordringen. Kvelden handler om en idrett.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir morsom og kreativ. Du prøver virkelig å gjøre det lille ekstra, både for din egen skyld og for familien. Det er varme og masse omtanke i ditt horoskop, og alle i din nærhet får muligheten til å oppleve denne siden av deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er entusiastisk og vil masse, men når du først skal sette i gang forsvinner all motivasjon. Dette er en kombinasjon av å være våryr og vårslapphet. Du får mange idéer og inspirasjon akkurat nå, men du har ikke helt energien til å gjennomføre dine planer.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant dag som tar en uventet vending. Det handler om vilje og evne, og om å kombinere de sammen. I dag får du et fint kompliment av en venn, og det gjør deg ekstra glad.

Løven 23/7-22/8

Det er masse intriger rundt ditt tegn akkurat nå. Noe har du skapt selv for at det skal skje noe, men resten står dine venner for. Akkurat nå trekkes du mot drama og problemer. Denne påvirkningen er kun midlertidig.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag vil du bare være i fred, men det blir vanskelig. Noen kretser rundt deg, og denne personen er ikke lett å bli kvitt. Han/hun beundrer deg så mye, og vil være med deg hele tiden. Du opplever denne oppmerksomheten både som smigrende og slitsom på samme tid.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å sette opp konkrete mål, uten å gå på kompromiss med visjonen. Det blir en fin balansegang, men du er en mester på å balansere. Du vet akkurat hvordan du skal balansere dette, slik at det blir best mulig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er mer sliten enn du vil innrømme ovenfor deg selv. Du lurer deg selv, og lytter ikke til kroppen, noe som kan komme til å straffe seg senere i uken. Det beste er om du skrur tempo ned, og tar en ting av gangen istedenfor å sjonglere mange baller i luften samtidig.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir helt middels, og du kjemper med noe som du må bli ferdig med. Selv om du får masse hjelp, blir du uansett sen fordi du er ute i siste sekund. En kollega har noe å vise deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du kjører på i dag, uten å tenke på at da er det lettere å gjøre feil. Dette er ting du kan rydde opp i, men det er likevel irriterende ettersom tiden du må bruke på dette kunne vært unngått. Kvelden blir hyggelig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å få sjefen din til å ta et valg. Dette er en en av de tregeste du noen gang har jobbet med. Du innser at du må være den drivende kraften dersom noe skal bli gjort.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen byr på overraskelser og fine opplevelser. Det er en herlig dag, og en enda herligere kveld. Det er masse energi og kreativitet i ditt tegn de neste dagene, så bruk den vel.

Powered by Labrador CMS