Dagens Horoskop: Onsdag 10. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du får puste ut denne onsdagen. Nå kan du virkelig legge et stort kapittel av jobben din bak deg og begynne å se fram til sommeren. Du har hatt litt sporadisk kontakt med en venn de siste månedene, men nå bestemmer du deg for å endre på det. Du merker at når dere treffes, så har dere det så gøy sammen.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir litt travel, du har lovet litt mer enn du egentlig orker. Det blir generelt en bra dag og du blir overrasket over hvor mye du kan prestere når du har press på deg. Kvelden handler om venner, latter og masse god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Du bekrefter hva din venn allerede vet, men som du bevisst ikke har fortalt om på grunn av hans/hennes sterke følelser. Nå når vennen din selv har funnet ut av det, ser du ingen anledning til å si det som det er. Du liker virkelig ikke å lyve.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å være mer voksen i din måte å håndtere visse relasjoner på. Iblant blir du like sta som en femåring, noe du er fullt klar over. I dag setter du en strek over det som har vært og begynner på nytt igjen.

Løven 23/7-22/8

Du blir litt frustrert over at hjertet ditt ikke samarbeider mer med hjernen din. Du vet hva du vil, men av en eller annen grunn, sier følelsene dine en annen ting. Du kan ikke bare la være å tenke på hva hjertet ditt føler, for da kommer du for alltid til å lure på hva som hadde skjedd om du hadde fulgt det. I dag har du sjansen til å være litt romantisk.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan være veldig snusfornuftig mellom slagene og det er du i dag. Din pragmatiske måte å uttrykke deg på, samtidig som du er på kant med dine egne påstander med velutvalgte klisjeer, driver kollegene dine til vanvidd.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en fantasifull og annerledes dag der du får masse gjort. Du har energi fra Solen og kreativitet fra Månen, noe som hjelper når noen av arbeidsoppgavene dine krever en kunstnerlig touch. Kvelden handler om å komme over visse fordommer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er lei av å hele tiden måtte kjempe for det du tror på. Du skulle ønske at du for en gangs skyld bare kunne gli gjennom dagen uten å måtte stå for dine egne meninger. Kvelden bruker du på vennskap, idrett og på nye konkrete mål.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en morsom og utviklende onsdag der mye handler om å gi det lille ekstra. Selv om du ikke er så sosial akkurat nå, vil du gjerne omgi deg med dine nærmeste venner ettersom det gir deg trygghet og ro.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag puster du ut på mer enn en måte. Det blir en herlig dag og en veldig koselig kveld der du kan drømme deg bort. I løpet av dagen merker du en nytent interesse fra en venn. Nå føler du deg endelig klar for å innlede en sommerflørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å fokusere på nødvendige oppgaver og på å gjøre alt klart i tide, med tanke på at du har planer om kvelden. Det blir en produktiv dag og en herlig kveld som byr på sladder og masse latter.

Fiskene 19/2-20/3

I dag får du et glimt av den personen du stadig prøver å stenge ute fra tankene dine. Du har bannlyst denne personen og gått ut ifra at han/hun hverken vil ha noe å gjøre med deg og at du ikke lenger har følelser for denne personen. I dag innser du at du har tatt feil på alle punkter.

Powered by Labrador CMS