Dagens Horoskop: Onsdag 10. Februar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å ta et avgjørende valg angående noe som vil være aktuelt innen nærmeste fremtid. Det er både lett og vanskelig på samme tid. Lett ettersom du vet hva du vil oppnå, men vanskelig fordi det vil innebære en del tøffe prioriteringer.

Tyren 20/4-20/5

Du bekymrer deg for at en sjef skal blande seg i noe han/hun ikke har noe med å gjøre, men til din store overraskelse får du frie tøyler. Det er både positivt og rart på samme tid. Greia er den at din sjef har mer tillit til deg, enn det du er klar over.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag vil du vise hvor raskt du kan kaste deg rundt. Gjennom å være fleksibel og fantasifull imponerer du en kollega som ikke har dine talenter. Ettermiddagen handler om å planlegge frem i tid.

Krepsen 21/6-22/7

Du kan være effektiv når du vil, og i dag vil du virkelig vise hva du kan. Du er mer motivert enn du har vært på veldig lenge. Ettermiddagen byr på flere herlige opplevelser. Du involveres i noe som kan bli bra på sikt.

Løven 23/7-22/8

Du har så mye du vil få tid til i dag, men det finnes en risiko for at det ikke blir som du så for deg. Det er for mange andre små problemer som tar fokus fra det du egentlig burde fokusere på.

Jomfruen 23/8-22/9

Du ønsker å lykkes i dag. Du vil bevise for andre, og deg selv, hva du er kapabel til. Dersom er nøye, og ikke slurver med forberedelsene, vil du spare tid. Denne tiden kan du bruke på det kreative.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om etiske dilemma. Du vet ikke hvordan du skal reagere i en situasjon, selv om du vet hvor dine grenser går. Problemet er at du føler deg låst av normer du ikke kan endre på.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å analysere en kollegas oppførsel, men det er ikke like lett. Det er som om denne personen forstår at du er i ferd med å se gjennom han/henne, og da velger denne personen å gjøre noe helt uventet istedenfor.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske stressende onsdag der du ikke helt får det til sånn som du ønsker med et prosjekt. Du innser selv at det ikke blir optimalt, men blir likevel lei deg når sjefen din påpeker dette. Akkurat nå gjør Månen deg ekstra følsom for kritikk.

Steinbukken 22/12-19/1

Du prøver å prate ordentlig med en venn, og det går over all forventning. Du så for deg at denne personen ville gjøre mer motstand. Alt i alt blir dette en dag full av overraskelser, og gode opplevelser. En virkelig bra dag!

Vannmannen 20/1-18/2

Du lytter til en sjef, men innser at han/hun er helt på bærtur. Denne personen burde vite bedre, men er dessverre så opptatt av sine egen rolle til at han/hun ikke får med seg det åpenbare. Spørsmålet er om du i det hele tatt ønsker denne personens innspill. Du innser at din egen sjef har mistet grepet.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du ikke vise hva du føler, da det blir for overveldende. Det er nesten så du skammer deg for at du ikke klarer å holde følelsene i sjakk. Men ikke skam deg - det er din følsomhet som gjør deg unik. Det er spekteret av følelser som farger deg som person.

Powered by Labrador CMS