Dagens Horoskop: Onsdag 10. April

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ingen grenser for hva du kan gi av deg selv akkurat nå. Du har energi, vilje og en herlig kreativitet i horoskopet ditt akkurat nå. På jobb får du nye typer utfordringer som kan komme til å koste like mye som det smaker.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å være ærlig når det kommer til en følsom situasjon. Her hjelper det ikke å pakke inn sannheten, den kommer allikevel til å gjøre vondt, så det er bedre å håndtere den som et plaster og dra smerten fort av.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er trøtt og irritert på en kollega som aldri holder tiden. Han/hun har en tendens til å komme med skikkelig dårlige bortforklaringer og idag tar han/hun disse bortforklaringene til et helt nytt nivå. Kvelden byr på en aktivitet av noe slag.

Krepsen 21/6-22/7

Idag er du i et strålende humør. Du sjarmerer de rundt deg og får alle i din omgivelse til å ha det bra. I løpet av dagen tar du mot til deg og gjøre noe du aldri pleier å gjøre. Kvelden blir interessant og underholdende.

Løven 23/7-22/8

Du har sluttet å tro på en historie du har hørt, men så kommer det frem bevis i saken og du blir igjen usikker på hva du skal tro. Du lærer deg at sannheten ikke er så enkel og at man iblant kan få seg en skikkelig overraskelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du trosser en venn når han/hun prøver å få deg til å gjøre noe du ikke liker. Du tenker ikke være den som finner seg i å bli tvunget til å gjøre ubehagelige ting. Iblant kan det være en bra ting, spesielt for jordtegn, å utfordre seg selv litt mer.

Vekten 23/9-22/10

Dagen til ære, idag får du mulighet for å lede et prosjekt du synes er kjempe interessant. Du blir fornøyd over den positive responsen initiativ ditt får. Etter jobb funderer du på å skjemme deg selv bort litt. Du synes du fortjener litt hverdagsluksus.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra onsdag der det er høyt under taket og hvor du kan lufte både små og store problemer for sjefen din. Han/hun har vokst på deg den siste tiden og lært seg både å delegere og å lytte bedre. Kvelden byr på litt annerledes underholdning.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen blir ganske medioker. Du har mye du vil rekke, men ikke helt ork til å prestere så bra som du skulle ønske for å klare dine ambisjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir bra, men litt stressende. Du rekker ikke helt alt du hadde sett for deg, så du må regne med litt ekstra jobb ikveld. Idag får du uventet hjelp fra en kollega du tidligere har samarbeidet bra med, men som den siste tiden har oppført seg merkelig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du fisker etter informasjon idag og det viser seg å ikke bli så enkelt som du hadde trodd. Denne onsdagen får du mulighet for å fikse opp i en feil du har gjort. Kvelden blir ganske lang, men veldig givende. Den kan avsluttes med en middag eller en pubrunde med vennene dine.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar små steg i riktig og du er stolt over deg selv. Du har innsett at du er på vei til å gjøre en feil og nå tenker du å rette opp i dette ved å endre noe som har med fremtiden og din karriere å gjøre. Du har plutselig innsett hva det er du vil.

Powered by Labrador CMS