Dagens Horoskop: Onsdag 1. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det handler om å se ting fra et annet perspektiv idag. Om du prøver å tenke utenfor boksen, kommer det til å skje morsomme ting denne onsdagen. I løpet av ettermiddagen hører du et rykte som er latterlig.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler om å komme i kapp og rekke alt du skal gjøre. Det blir på sett og vis en rolig og deilig dag som byr på refleksjon over livet og tanker om fremtiden. Idag hjelper du en venn eller slektning med et prosjekt som han/hun har.

Tvillingene 21/5-20/6

Regler opphører å gjelde og nye vilkår settes, noe som kan være forvirrende. Du pleier ikke ha noen problemer med kjappe snarveier og bytting, men idag går det til og med litt for fort i svingene for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen byr på en del sladder, men du synes ikke det er like gøy som vanlig. Du har begynt å oppleve visse personer som falske, og du liker ikke å se hvordan de går bak ryggen på hverandre. Det finnes en person du vil treffe, men han/hun er ikke tilgjengelig akkurat nå.

Løven 23/7-22/8

Du skjemmes over noe du har sagt eller gjort. Egentlig har du ikke gjort noe feil, det virker heller som at du har flørtet eller oppmuntret en person du ikke er interessert i, mest for å gjøre noen andre sjalu.

Jomfruen 23/8-22/9

Akkurat nå fungerer du best alene og i små grupper. Det har vært en intensiv periode der du har jobbet mye med både etablerte kolleger og ukjente personer. Det har vært givende, men akkurat nå orker du ikke mennesker i det hele tatt. Du har behov for å være deg selv.

Vekten 23/9-22/10

Det handler om å sette seg selv først, noe du ikke alltid er så bra på. Idag får du øve deg på den edle kunsten av å være egoistisk. Et familiemedlem har kjærlighetsproblemer og du er der for å veilede.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irritert på en kollega som hører av seg til tross for at du har fri. Denne personen vet ikke hvordan man respekterer grenser. Vær oppriktig mot kollegaen din og si at du liker han/henne som kollega men at du ikke har interesse av å omgås utenfor jobb.

Skytten 22/11-21/12

Du sårer en venn idag og det er mye fordi du er så lei av at denne personen alltid drar seg unna. I bunn og grunn liker du denne personen, men i for store doser så får du nok og det skjer idag. Når det gjelder kjærligheten, så føles den ganske så komplisert.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag handler om en masse mindre prosjekter. Det blir en stille og rolig dag som du gjerne kombinerer med trening og sport. Du har et behov for å få litt distanse fra alt som har med jobb å gjøre, så derfor stenger du av telefonen og holder deg borte fra sosiale medier.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar en dag om gangen akkurat nå og det passer deg bra. Denne dagen tilbringer du gjerne utendørs og nyter våren. Den friske luften får deg til å koble av noen timer. Kvelden byr på hjemmekos.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en ganske sterk angst i tegnet ditt akkurat nå. Utad virker du veldig lykkelig og ubekymret, men innad sliter du med en voldsom konflikt. Det handler om følelser, lidenskap og tiltrekning. På kvelden kan du ikke motstå å høre av deg til en person bare for å kjenne på denne personens nærvær.

Powered by Labrador CMS